Благодарностите на децата от Училище ” Родна Реч”

rechbl_270Аз се казвам Светослав Манов. Аз обичам мама и тате, защото те винаги са били с мен. Те ми помагат за всичко. Аз много обичам, когато аз, мама и тате сме заедно на  нашите прекрасни български празници. Аз им благодаря, че те са ме гледали досега и продължават. Аз също им благодаря че те са ме водели на всякакви забележителности. Аз съм благодарен, че те също са ме възпитавали. Те винаги са до мен. Те са бдели над мен ден и нощ. Без тях аз нямаше да съм на този прекрасен свят.
Надявам се един ден, аз да мога да им  се отблагодаря за грижите им към мене!
Светослав, 5 клас

Казвам се Габриела Вълчева. В Америка съм с моите майка, баща, и моя брат. Аз обичам моите родители  и не мога да си представя и ден без тях ! Те винаги ми помагат. Ние сме заедно и в трудни и хубави моменти! Аз и моето семейство обичаме да пътуваме- не е много често,но го правим,щом имаме тази възможност. Когато пътуваме, ние  много хубаво си прекарваме, защото сме заедно,а вкъщи се виждаме рядко. Моите родители са много добри. Те винаги ми вземат всичко, защото ме обичат и искат да ги помня само с хубаво. И аз много обичам моите родители. Без тях  нямаше да ме има на този голям свят. И никога думите ми няма да стигнат, за да обясня колко много ги обичам!
Габриела,5 клас

В моето семейство сме брат ми, мама и тате. Брат ми се казва Тони, мама Нели и татко Влади.
Аз ги обичам много.  Тони, защото ми е брат и си играем с него, мама защото ме е родила и тате, защото ми помага в много неща, както и аз обичам да помагам на тате, когато той има нужда.
Щастлив съм много ,че имам моето семейство и искам много да им благодаря за обичта.
Добрил, 3 клас

Моето семейство се състои от моята майка, татко, баба, дядо и братовчедки. Аз ги обичам, защото те си играят с мен и ми помагат, когато на мен ми трябва помощ.  Когато те ми помагат, аз им се отблагодарявам с  думи. И аз обичам да правя неща за тях и за семейството си- почиствам, пазарувам или каквото ме помолят. Обичам да ходя в България, защото баба, дядо и братовчедките ми живеят в България и ги виждам, когато си ходя.
Искам всеки от моето семейство да са живи и здрави.
Лазар , 4 клас

Моето семейство сме само мама, тате и аз. Мама се казва Мария, а тате Димитър, а аз Денис. Аз много ги обичам, моето семейство, защото и те много ме обичат. Аз зная, че без тях аз нямаше да  съм родена. Винаги им казвам “Благодаря!”.
Обичам ги много и искам да са живи и здрави и да не пушат.
Денис, 4 клас

По случаи празника на благодарността аз искам да благодаря
на мама Златка, че е много внимателна към мен и много ме обича.
Благодаря на тате Боби, които работи денонощно и се грижи за всички нас с много любов. Специално искам да благодаря на брат ми Николай които много ми помага за Английският език в училище, води ме на разходки, на ваканции, помага ми и на компютъра, който е неговата специалност.
Благодаря и на големия ми брат Жельо, който живее в България и ме води на почивка, когато сам през лятото на гости там. Той също помага на баба и на двамата ми дядовци.
Аз искам да благодаря и на дядо Жельо, които много ми помагаше, когато беше на гости при нас, като ме водеше и вземаше от училище, а също ми помагаше да чета и пиша по български език.
На баба Минка и на дядо Таньо им благодаря, че ми показваха как да се грижа за животните и зеленчуковата градина, която имаха.
Искам да благодаря и на учителките  ми г-жа Лили Паслиева , г-жа Андреева и г-жа Аврамова от училище "Родна реч" и г-жа  Стивенс от училище "Царпентер", които ме учат да чета и пиша.
Благодаря Ви от все сърце! Обичам Ви!
Тами, 3 клас

Аз благодаря на мама, защото тя ми  готви ядене, което аз най-много обичам.
Тя играе с мен. Играем понякога на криеница. Мама ме търси, защото тя не
иска да се крие. Много е весело с мама. Аз и благодаря за всичко.
Анна-Мария, 2 клас

Аз благодаря на мама за любовта, с която ме обгръща. За всичко дето ми
купува. Благодаря на тате за неуморния му труд, за това, че ме води на училище.   Много ви обичам и казвам: БЛАГОДАРЯ!
Свилена, 2 клас
                     
Аз благодаря на моя приятел Данчо. Благодаря ти  Данчо, за разходките с твоята кола. Благодаря ти за компютърните игри, за времето, което отдели за мен.
Антон, 2 клас
                                 
Благодаря на мама и тате за това, че много че грижат за мен. Най-много благодаря на моя дядо Петър, защото той ни строи къща в България.
Катрин, 2 клас

Благодаря на Ваня, че е моя учителка и посещавам българско училище. На мама, която е най-добра.
Искра, ДГ

Аз благодаря на татко и на мама.
Илиана,ДГ

Аз благодаря на мама.
Сюзън,ДГ

Аз благодаря за партито, което празнувам с децата.
Яна,ДГ

Благодаря на мама, тате, баба и на Ваня, че ми е учителка.
Савина,ДГ

Аз благодаря на мама.
Вики,ДГ