“Marchela Travel” представи България като атрактивна дестинация за американски туристи

В Чикаго бе проведена Вечер на България, организирана от Мarchela Travel & ASTA /Американската асоциация на туроператори и туристически агенции/. Събитието имаше за цел да запознае собствениците на туристически агенции и туристически агенти с красотата и ресурсите на България, с цел увеличаване на потока от американски туристи.
Благодарение на участието на “Гласовете на малката България”, Ангел Жеков – кавал, Петър Алексиев – гайда и ансамбъл ” Верея”, американските гости видяха и чуха най-доброто от уникалния ни български фолклор. Анета Такева – Собственик на Rose Valley Land и представител на Thracian Lands Crafts, представи реплики на тракийски съкровища. Ресторант “Механата”, като домакин на събитието, предложи най-доброто от българската кухня в приятна атмосфера и с професионално обслужване.
Успехът на това промоционално събитие, организирано от “Marchela Travel” е поредното доказателство, че българите в Чикаго са не само прекрасна визитна картичка на България, но и могат да допринесат много за популяризирането на Родината ни и за увеличаването на американските инвестиции и потока от американски туристи.

Надя Минкова
в. „България СЕГА“