АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!

19 май  в БУЦ ”Знание” беше специален ден. Празнувахме двоен празник:
най-светлият от всички български празници 24-ти май – денят на нашата българска писменост и култура и също толкова вълнуващото събитие, успешното завършване на учебната 2018-та година, която е 13-та поред, в която сме заедно – учители, родители и вие мили деца. Създаваме традиция  и пазим родния език с любов, грижа и всеотдайност.
На празника децата се  представиха с  много танци, песни и стихчета. Представиха също и нашата история и накараха всички ни да се почувстваме горди българи. Четвъртокласниците изиграха популярната ТВ игра “Аз обичам България” и показаха колко много знаят за родината ни и колко я обичат.
БУЦ ”Знание” е един прекрасен екип от ученици, учители и родители!
За всички нас тази година беше успешна, защото единственият начин да постигнем добри резултати е комбинацията между много желание и старание, жажда за знания и любовта ни към родния език, затова благодарим, че всички сме част от училище “Рода реч” на Център “Знание” !

БУЦ”ЗНАНИЕ” ЧЕСТИТИ  24 МАЙ – ДЕН НА СЛАВЯНСКАТА  ПИСМЕНОСТ И КУЛТУРА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ! НЕКА ПАЗИМ ЕЗИКА НИ КАТО ОЧИТЕ СИ – ТОЙ НИ ПРАВИ БЪЛГАРИ! ЧЕСТИТ ПАЗНИК!

БУЦ „Знание“
специално за в. „България СЕГА“