Патиланците вървят по пътя на звездите…

Красота, таланти и професионализъм показаха децата от училище “Патиланско царство” и заслужено отнесоха всички 1-ви места във всички възрастови категории. Патиланци се представиха блестящо! И на модното дефиле, и на хип-хоп, и Йоанна грабна сърцата с прекрасното си вокално пеене… А Мария и Ерик, поради технически проблеми с музиката, се наложи да чакат около 3 минути на сцената. Публиката пляскаше, те целите трепереха от напрежение и бяха готови да танцуват ча-ча дори и без музика… И когато повредата беше отстранена – те просто се раздадоха. Публиката ги аплодира и ги накара още веднъж да повторят изпълнението си. За техния професионализъм и стоицизъм, един от специалните гости каза, че двамата заслужават специален златен медал!
Ето и имената на победителите и спечелените 5 от 10 възможни награди на престижния конкурс “Express yourself”, организиран от фондация Arts4kids.
В най-малката възрастова група:
Вивиан Поповски спечели 2 медала- 1-то място, гласувано от журито и 1-во място на публиката.
Във 2-ра възрастова група- 1-во място спечели Иванджелина Гочева.
Нашият чаровник Алекс отнесе 1-то място от журито и 1-то място на публиката!
Благодарим на новия консул за подкрепата, г-н Иван Анчев и неговата съпруга! Благодаря на фирма “Crochet Ivon world”, която облече нашите най-мънички кукли! Благодаря за доверието, скъпи родители! Благодаря ви, за това, че се раздадохте на сцената, мили мои красиви, талантливи, умни и прекрасни деца. Вие показахте, че училище “Патиланско царство ” изгражда характери, които са готови да стигнат звездите!

Роси Дамянова,
директор на училище ” Патиланско царство” и детска градина ” Синьото  мече”
специално за в. „България СЕГА“