ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Прослушването на кандидатите за участие в конкурса за хайдушка и възрожденска песен ” С априлци в сърцата” ще се проведе на 17 април ( неделя) от 3:00 рм в сградата на училище ” Патиланско царство” на адрес : 675 E. Algonquin Rd Des Plaines, Il 60016

РЕГЛАМЕНТ:
Конкурсът ще бъде разделен на 2 категории:
– Индивидуални изпълнения ;
– Групови изпълнения ( може и семейни)
Категориите ще бъдат разделени на 2 възрастови групи:
– от 5 до 15 г.
– от 15 до 65 г.

НАГРАДИ:
Специална награда – парична от 150 $ и приз “С априлци в сърцата”
Останалите участници ще получат награди статуетки и грамоти във всички категории и възрастови групи.
Задължително условие е участниците да изпълнят по една народна песен на хайдушка или възрожденска тематика. Продължителността не трябва да бъде повече от 5 минути. Няма ограничения в съпровода и инструментала.
Заявки за участие и повече информация на телефон 847-826-7998 – Роси Дамянова , както и  на страницата на училище „Патиланско царство” във Фейсбук или на email: rosi.artadventures@gmail.com.
Всички мероприятия на училище ” Патиланско царство” , посветени на 140 г. от Априлското въстание се осъществяват с подкрепата на Мото клуб ” Хайдути”

———————————————-
Какво рисуваме в Арт групата към училище ” Патиланско царство”? Ами много и интересни неща..Знамена, изработваме оръжия, правим украси за стената в детската стая от любими герои.. и всичко се прави с любов и мноооого желание и старание от
малките художници..
  
Роси Дамянова, ръководител на Арт групата към училище “Патиланско царство”
специално за в. „България СЕГА“