ESL класове за възрастни в БУЦ „Знание”

БУЦ „Знание” в Арлингтон Хайтс предлага курсове по английски език за възрастни. Всяка събота от 13:00 часа. Класовете започват на 30 януари.
                             
Уроците са фокусирани интерактивно с цел лесно и бързо усвояване на материала, като се използват множество допълнителни материали, мултимедийно обучение, както и прецизна система за тестово оценяване. Kласовете предлагат развитие на писмени и устни говорими умения чрез реални диалози, дискусии и упражнения на теми като работно място, образование,здраве, ситуации от живота и много други. Подготовка за Изпит за Американско гражданство!                    
Работи се по системата Life Prints for Adults – за възрастни.
ПОЛУЧАВАТЕ СЕРТИФИКАТ ЗА ВЗЕТИ КЛАСОВЕ И ЗАВЪРШЕНО НИВО.

Тел.: 1 847 858 9147   е-mail: center@bgznanie.com
821 N Arlington Heights Rd., Arlington Heights, Il

 БУЦ “ЗНАНИЕ”, ЧИКАГО, ИТВ „АЗ МОГА, АЗ ЗНАМ” http://azmogaazznam.com/, НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА И ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА
 
ОБЯВЯВАТ
ЧЕТВЪРТИ МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС
за Васил Левски
рисунка, разказ, стихотворение

 Със съдействието на
ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА, ГЕНЕРАЛНОТО КОНСУЛСТВО НА Р.БЪЛГАРИЯ, ЧИКАГО, НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА-СОФИЯ,  в. “БЪЛГАРИЯ СЕГА”,  EUROCHICAGO, СЪЮЗЪТ НА ПИСАТЕЛИТЕ В АМЕРИКА И ПО СВЕТА, ТВОРЦИ БЕЗ ГРАНИЦИ, АБУЧ
Краен срок- 13 февруари, 2016
Всички деца от 6 до 16 години, които желаят да участват в този патриотичен конкурс, трябва да изпратят рисунка, стихотворение или разказ за безсмъртния  Васил Левски, загинал за България в името на свободната „чиста и свята република”.
Рисунките, стихотворенията и разказите  изпращайте  на адрес:
София -1309, бул. Ал. Стамболийски № 191 –  конкурс за Васил Левски
Литературните творби на имейл: center@bgznanie.com  както и на l.spasova@aba.government.bg
Класирането на професионалното жури и зрителите на ИТВ „АЗ МОГА, АЗ ЗНАМ” http://azmogaazznam.com/  ще бъдат обявени на 19 февруари 2016г.
И още един шанс за всички участници, снимайте вашите рисунки  или литературни произведения и ги изпратете на еmail: az_moga_az_znam@abv.bg
Литературните творби може да прочетете и филмирате с камера, фотоапарат или телефон. Те ще бъдат качени на сайта на телевизията за определяне на награда на зрителите.
На 19 февруари ще бъде открита изложба с отличените творби в конкурса в Двореца на децата в София. Ще се проведе и рецитал на стихотворенията отличени в литературния конкурс, като рециталът ще бъде излъчен на живо по детската телевизия „АЗ мога, АЗ знам”.
 ХУДОЖНИЦИ НА РИСУНКИТЕ ИЗПОЛЗВАНИ В ОБЯВАТА СА  ЦВЕТАН НИКОЛОВ -10 г. и ГАБРИЕЛА ДИМИТРОВА – 10г.
                        

СПОРТНИ ТАНЦИ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА
 
Радваме се да ви съобщим, че можем да възстановим класовете ни по танци с нашия дългогодишен преподавател
ЕВГЕНИ ПЕТРОВ
Заниманията ще са всяка събота от 1-2 и от 2-3 рм
Начало 23 януари!