Свърши се тази година! Ура! Ура! Ура!

Всяка учебна година започва със смях, надежди, песни и завършва с още по-жизнерадостни усмивки, защото след месеците на труд и учение идва мечтаното лято и заслуженият отдих.
Завърши още една успешна година и за нас в Българското училище към Посолството в Лондон.
Най- напред с много веселие, щастие и сълзи (пак от щастие) към дните на отдих тръгнаха нашите 4,5 и 6-годишни Азбукарчета. За вълнението от раздялата с любимите им учители можете да прочетете на този линк и да се уверите каква огромна любов са спечелили техните преподаватели- г-жа Невяна Анастасова и г-жа Валентина Александрова:
http://www.schoolbgembassy.org.uk/novini/205-2015-06-18-13-14-31
На този линк може да видите филма, който признателните родители на децата от Азбукарче подариха на обичаните от всички преподаватели като благодарност за знанията и любовта, които дариха на малките ни възпитаници.
https://www.youtube.com/watch?v=U4DQY9WL5JQ&feature=youtu.be
 

След най-малките, в заслужен и бленуван отдих изпратихме гимназистите ни, цяла година окриляни, напътствани, образовани, обичани от тяхната госпожа Здравка Момчева. Годината бе изпълнена с толкова интересни мигове, срещи, презентации. Научиха много, споделяха, веселиха се, празнуваха България и празници й, благодарение на усилията на г-жа Момчева да направи часовете им незабравими. За съжаление в последните дни на нея й се наложи да се завърне по семейни причини в България, но децата до последния момент бяха мислено с нея и добре че е Фейсбук, за да стопява раздялата. Ето и малко информация за техния последен ден в училище:
http://www.schoolbgembassy.org.uk/novini/204-13-06-2015
 
За последните дни на учениците ни от 1 до 8 клас включително може да прочетете на този линк и да видите снимките ни, огрени от щастие: http://www.schoolbgembassy.org.uk/novini/206-1-8

 

Благодаря ви, мили деца, че направихте живота ни толкова смислен, пълен, засмян, труден, благодарен, шарен, песенен, предизвикателен – с една дума – ИСТИНСКИ.
Благодаря ви, мили родители, че ни поверихте вашето щастие – децата си.
Благодаря ви, мили колеги, че сте такива неповторими и незабравими!
Хайде сега да почиваме, че наесен ще е песен, но и работата – голяма и отговорна, пак нас ще очаква.
 
С обич към всички, които живеят с нас и за нас,
Снежина Мечева
директор