Училище „Слънчогледи”: Училището свърши, идва веселото лято

Отмина времето на учебните часове и вече пристига слънчевото босокрако лято с игри навън с приятели, с дълги летни вечери, пътешествия, нови срещи и познанства.
Дойде време за празник. За края на учебната година и  24 май нашите ученици показаха своите таланти – песни, танци, стихотворения, спортни демонстрации, народни танци, балетни изпълнения, музикални поздрави на саксофон, цигулка, пиано. Заедно с родителите направихме традиционния венец от цветя, с който украсихме портрета на Кирил и Методий.
Завършиха първите десетокласници, изпратихме първия абитуриент от нашето училище. Нашите бъдещи първокласници показаха, че знаят и могат. Пожелахме си весело лято, а за тези, които не искат още да си тръгнат, предлагаме  и лятно училище през месец юни.
Благодаря на всички, които ни подкрепиха, на всички, които помогнаха за тази чудесна учебна година, на прекрасните деца и на техните родители за старанието и постоянството!
Благодаря на чудесните учители за незабравимите мигове през учебната година и за изключителния труд, който полагат! Всички те –  Христина Барганска, Камелия Томанова, Надежда Алексиева, Анна Вайар, Красимира Вълчева, Теодора Тинева, Ралица Аврамова, Надежда Петрова – доказват непрестанно своя професионализъм, своята отговорност и посветеност на мисията на училището – да подготвя ученици, които могат да се справят сами, които говорят, четат и пишат на български език.
Още веднъж – благодаря на всички! Весело лято!
Милена Николова

 
Материал на училище “Слънчогледи”, подготвен от  Красимира Вълчева и Милена Николова