Училище „Слънчогледи”: Зелено училище

С ентусиазъм децата се приготвиха за излет сред природата. Хванати за ръце, крачеха и се опитваха да пеят наскоро заучена песен за есента. Наблюдаваха различни дървета и храсти, докато учителките ги запознаваха с промените в природата през този сезон. 
Пристигнали в парка, те се захванаха да събират паднали есенни листа. Направихме състезание за най-красиви букети. Нямаше спечелили, нямаше и загубили. Всяко дете се беше постарало да намери и жълти, и оранжеви, и червени, и кафяви, и шарени, и дори зелени листа! Разгледаха ги, назовавайки ги по цвят! Колко красота, колко уют има в природата! Изгладнели от ходене и игра, седнаха да закусят навън! Така им беше още по-вкусно и весело! Набързо изчезнаха сандвичите, малините и боровинките, ябълките и прасковите.
Времето никога не достига за хубавите преживявания. Децата искаха още да останат в парка, но часът по хореография започваше скоро. Отново с весели приказки и песни тръгнаха към училището! Искаха още веднъж да бъдат на ”зелено” училище през есента.

Анна Вайар
в.”България СЕГА”

Регистрацията за учебната 2014-2015 година в училище „Слънчогледи”
продължава!

НОВО!
Училище „Слънчогледи” открива врати за детски и предучилищни групи през седмицата и неделя!

Уебсайт: www.slanchogledi.org

Имейл: [email protected]
За повече информация:
/630/ 936-7640
/630/ 550-3667
/630/ 299-6858