Собственици на камиони, обадете се на 800.888.8890, ако търсите нови бизнес възможности!

О.М.: Как се зароди идеята да започнете собствен транспортен бизнес?
Н.Д.: Покойният ми съпруг основа фирмата през 1996 г. и бяхме известни под името Horizon Freight System. Аз поех фирмата през 2003 г. и по това време Драган Коруновски (настоящият ми бизнес партньор) работеше във фирмата ни като мениджър. Неговата отлична трудова етика ми направи много голямо впечатление. И когато основах Expedited Inc, поканих Драган Коруновски да се присъедини. Така до момента от 2011 г. работим съвместно като бизнес партньори.

О.М.: Как беше първата ви година след като започнахте дейността на собствената си транспортна фирма?
Н.Д.: Преходът не беше лесен. Но с упорита работа, отдаденост и вярата на клиентите успяхме  да се реализираме. Също така хората в индустрията вече ни познаваха, така че наличието на отлична репутация на пазара определено ни помогна да създадем име на новата ни фирма.

О.М.: Какъв тип услуги предлага фирмата ви Expedited Inc на клиентите си?
Н.Д.: Ние извършваме превоз на товари. Също така специализираме във възстановяване. Имаме договори с основни железопътни линии като BNSF,CSX, канадската фирма National. Също така имаме брокерски лиценз, който ни позволява да наемаме фирми. Както знаем, българската общност е известна с това, че доста хора притежават собствени камиони и собствени фирми за транспорт. Нашата дейност се осъществява седем дни в седмицата 24 часа в денонощието с отлични диспечери, които ще ви накарат да се почувствате в безопасност и уверени в това, което правите.
Ние каним българите да се присъединят към нас и да правят бизнес с нас. Обещаваме, че няма да се разочаровате.

О.М.: С кои фирми работите в момента?
Н.Д.: Имаме основни договори с фирми като Fedex, UPS, CH Robinson и много други. През годините сме установили чудесни отношения с тези фирми. Също така фирмата ни Expedited Inc  е получавала много награди като например: Награда за отлично представяне през 1997 г. от BNSF, Стремеж към отлични постижения на BNSF Railroad 2006 г., наградата на Fedex за отлични постижения за изключително добро представяне през 2013 год.

О.М.: В момента търсите ли шофьори- оператори на камиони? Ако да, как те могат да изберат вас?
Н.Д.: Ние сме на пазара в продължение на 18 години, през което време сме изградили репутацията си в тази индустрия. Търсим собственици-оператори и им обещаваме подкрепа за техните професионални нужди. Драган, моят бизнес партньор познава основно индустрията. Нашите собственици-оператори могат да разчитат на опита ни. След като някой започне да работи с нас, той e в добри ръце и ние гарантираме своевременни плащания, като нямаме никакви скрити такси . Вие заработвате  – ние плащаме. Също така търсим диспечери, така че ако имате нужда от работа, не се колебайте, обадете ни се днес.

О.М.: Кой е любимият ви цитат?
Н.Д.: Чашата е наполовина пълна, а не наполовина празна. Аз винаги се опитвам да погледна на нещата от позитивната страна.

О.М.: Какво означава успехът за вас?
Н.Д.: Ние всички имаме нужда от успех. Не само един човек. Това е свързано с всички хора, които са въвлечени в процеса. Затова трябва да работим съвместно. Успехът не идва само от един човек. Той се дължи на отдадеността на хората, които участват в процеса. Фирмата ни не би била в позицията, в която се намира днес, ако не бяха всеотдайните шофьори и лоялните ни клиенти, благодарение на които постигнахме това. Също така съм изключително благодарна на Драган Коруновски, моя бизнес партньор, който изцяло познава транспортната индустрия, което е причина фирмата ни да стигне дотук.

Не се колебайте да ни се обадите на тел.: 800-888-8890, ако търсите нови бизнес възможности. Също така диспечери са добре дошли в нашия екип. Изпратете запитванията си до: dragank@expedited-inc.com.

Оля Маринец
в.”България СЕГА”