УЧИЛИЩЕ "РОДОЛЮБИЕ"НАВЪРШИ 7 ГОДИНИ!!!

Казват, че за възпитанието на едно дете ПЪРВИТЕ СЕДЕМ били най-важни! Разбира се, че е така, защото се полагат основите на бъдещия характер на малкия човек.
За едно училище Първите 7 са точно толкова важни, защото е като дете. Затова си го обичаме, нашето училище “Родолюбие” и отпразнувахме 7-та година с много смях, игри и голяма и вкусна торта. Всички хубави определения като “най-веселото”, най-забавното”, най-любопитното училище” и още много други, децата с любов го назоваха и изписаха върху балоните. А на въпроса “Защо обичам училище “Родолюбие?”, учениците споделиха “защото е българско, различно, забавно, учим нови неща и си прекарваме супер с приятелите”.
Духнахме 7 свещички, изпяхме песента и започна, станалата традиция вече, игра “ям торта без ръце”. С пълни усти, весели очички, с мустаци от крем и с беззъби усмивки, малчуганите се забавляваха. Тази година първи беше Теди, който сподели, че е много горд, защото миналата година е бил трети!!!
На рожден ден, като на рожден ден- смях, игри и купон! Да са живи и здрави всички ученици и учители! И все така да бъде успешно нашето любимо училище “Родолюбие”!!

БУЦ “Знание”
в.”България СЕГА”