Съпрузи садисти държат в плен момиче цели 6 години

Двама съпрузи садисти и педофили бяха изправени на съд в американския щат Мисури, след като бе разкрито, че години наред са държали умствено изостанало момиче като робиня, използвали са я за сексигри и дори са публикували снимки от тях в специализирани порносписания.
Корицата на Hustler’s Taboo На подсъдимата скамейка са се озовали 47-годишната Мерилин Бъгли от град Лебанон и 45-годишният й съпруг Едуард. Жената е признала, че е изтезавала потърпевшата и я е използвала като сексробиня, пише в. „Хъфингтън пост”.
Според материалите по делото през февруари 2003 г. престъпниците се запознали с 16-годишното момиче,
страдащо от умствена изостаналост
То било избягало от приемните си родители и семейство Бъгли не трябвало да приложи кой знае какви усилия, за да убеди бегълката да остане да живее в тяхната каравана.
Последвали години на какви ли не най-рафинирани издевателства с цел постигане на сексуално задоволяване. Садистичното семейство измъчвало момичето по всякакви начини. Престъпниците дрогирали момичето и започвали да го измъчват със симулиране на давене, електрошок, инструменти за поставяне на пиърсинг. Извергите до такава степен обезобразили жертвата, че след 6-годишен плен се наложило незабавно хоспитализиране.
Разследването установило, че в продължение на всичките тези години Едуард Бъгли не само упражнявал всякакъв вид садистко насилие срещу младата заложница, но и до такава степен се е чувствал безнаказан, че дори започнал да печели пари от нея и мъченията. Той взел да публикува снимки от изтезанията на сайтове за фетишисти и любители на ролеви игри в интернет.
През юли 2007 г. Едуард решил, че за него няма непозволени неща и граници – той дал благословията си жертвата да бъде снимана за корицата на популярното списание за любителите на извращенията Hustler’s Taboo, като при това добре натъпкал портфейла си. На снимката момичето е вързано в унизителна поза, а над нея с камшик в ръка е фетиш моделът Анастейша Прайс. В списанието има подробна статия, описваща
оргиите в дома на семейство Бъгли
до най-малки детайли, както и богат снимков материал, който лесно би постреснал всеки, който не е запознат с някои отклонения от обичайния път на сексуалната наслада.
Интересен е фактът, че дори холивудският фотограф Маркус, който е правил фотосесията, не забелязал нищо нередно. „Те изглеждаха като щастлива двойка. Ед през цялото време следеше партньорката му да е доволна от онова, което правеше с нея. По-късно, щом разбрал, че „грижовният” Ед е обект на разследване от страната на Това е караваната, в която са се случвали ужасиите. ЦРУ, чувствителният фотограф изпаднал в шок.
Постепенно Едуард се превърнал в сутеньор. Той пускал обяви в интернет и предлагал на садисти от най-извратен вид да си „поиграят с подопечната му”. Клиентите можели да платят както пожелаят – „господарят” вземал не само пари, но и цигари, харддискове за компютри и дори пържоли.
През 2006 г. перверзникът започнал да вози сексробинята си на много места в Калифорния, където я принуждавал да проституира. Когато нямало друга работа, момичето подработвало и като танцьорка в стриптийз клуб в щата Мисури, където се хвалела на колежките си каква звезда е в бранша и им показвала снимките на порноприключенията си.
Полицията попаднала на следите на двамата съпрузи с живеещата при тях девойка едва през 2009 г. Това се случило, след като при поредния садо-мазо сеанс момичето
спряло да диша
Едуард се видял принуден да се обади на 911 и да повика лекар, а докторът от своя страна бил длъжен да приеме жертвата в болница.
По време на разпитите престъпниците твърдели, че до 18-годишна възраст жертвата нямала никакви сексуални отношения с тях и просто нямало къде да иде, а пък освен това тя била и приятелка на сина им, с когото по-късно се разделили.

 
Престъпникът Едуард Бъгли

Според съдебния психолог обаче въз основа на събраните свидетелски показания и материали може да се твърди, че част от сексуалните практики, с които са се занимавали подсъдимите, са се случвали по взаимно съгласие. Но в делото има и много примери, които свидетелстват за точно обратното.
„Това е едно от най-ужасните сексуални престъпления в нашия район”, заяви прокурорът по делото Бет Филипс.
Пред съда съпругата на Ед Мерилин е признала всичко, като е сключила сделка със следствието и вероятно изобщо няма да се озове зад решетките, а ще получи условна присъда, докато „господарят” на жертвата мистър Бъгли ще бъде осъден до живот зад решетките.
MONITOR.BG