BG7TV стартира по Comcast (Видео)

На 11-ти ноември, 2012  започва излъчването на част от програмата на BG7TV по Comcast.

Comcast corporation е най-големият кабелен оператор, доставчик на интернет  и третия по големина доставчик на телефонни услуги в САЩ.

Comcast притежава значителен дял в собствеността на няколко кабелни мрежи като E! Entertainment Television, Style Network, G4, The Golf Channel and NBC Sports Network. През 2011 година компанията става мажоритарен собственик на медийния конгломерат NBC Universal.

Българите живеещи в Чикаго, които се предполага че са около 200000 души, ще могат да гледат BG7TV по канал 19 и по канал 35.

Програмата ще се излъчва в неделя от 14.00 часа. BG7TV може да се гледа също на www.bg7tv.com и на YOUTUBE –  http://www.youtube.com/user/BG7TV (или напишете в YOUTUBE: BG7TV ). В програмната схема са включени ток шоута, новини, интервюта, репортажи за събития в българската общност, музика и други.
Абонирането за  YOUTUBE канала на BG7TV става на:
http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=bg7tv

Собственик на BG7TV е SM Media Group LLC., която владее също най-големия български ежеседмичник извън България – “България СЕГА” (72 стр., цветен) – www.bulgariasega.com, BG7 Radio и луксозния бизнес справочник “The Bulgarian Connection” – www.bulgarianconnectiononline.com . (Всички медии са позиционирани в САЩ и КАНАДА).

SM Media Group LLC. организира и спонсорира концерти и различни видове мероприятия в българската общност в САЩ.

 

Надя Минкова
в. “България СЕГА
Чикаго, САЩ