ТОМБОЛА – Честито на печелившите!

С голямо удоволствие БУЦ “Знание”  обявява участниците спечелили награди от  тегленето на ТОМБОЛА ВАКАНЦИЯ ЗА ЧЕТИРИМА В КАНКУН, МЕКСИКО
Ваканцията беше спечелена от БУЦ ”Знание”  от  Laguna Suites Golf & Spa  и  Ocean Spa Hotel ,  за да може  със събраните средства  от томболата, на която беше обявена ваканцията,  да подпомогне екскурзията на учениците  от 3 клас  на  г-жа Бонка Георгиева  до Milwaukee, WI. 
БУЦ ”Знание” подкрепя с най- голяма радост всички прекрасни идеи  на своите  учители, ученици и родители. Смята, че това е начина българското училище да бъде интересно и привлекателно за децата и че само така можем да запазим езика и българското ЗНАНИЕ зад океана. Благодарим на всички участници в томболата!
1. Първа награда- 5 дневна ваканция за 4 човека на Канкун, Мексико спечели Здравко Щерев
Участвах в томболата, защото  нашия внук Ники учи в 1 клас на  БУ “Родолюбие”, към Център „Знание”, Чикаго.  Доволни сме много от учителката ни г-жа Росица Дамянова. Винаги подкрепям, с каквото мога инициативите  организирани за нашите деца и исках да подкрепя  и  екскурзията на децата до Милуоки. Щастлив съм, че спечелих тази награда и ще заведа семейството си на ваканция. В Америка сме от много години, но за ваканции не ни оставаше много време.  Поздравявам учителите, които имат енергията, любовта и силите да работят с нашите деца, да ги учат на български, а ние винаги ще ги подкрепяме с каквото можем.
2. Втора награда- Два билета за Комедийно шоу спечелиха Деси и Джон Кийн, родители на Яна в 3 клас
Много исках да заведа семейството си на ваканция в Мексико с тази томбола. Три години с Деси и Яна живяхме много близо до Канкун  и имаме прекрасни спомени. Радвам се много, че участвах, за да помогна за екскурзията на класа на Яна и спечелих билети за комедийното шоу.
3.Трета  награда- Билет за кино спечели Диана Гаррет, родители на Георги в 3 клас. бях първата, която си купих билет. Исках да подкрепя инициативата на г-жа Бонка Георгиева, класен р-л на синът ни. Много сме доволни. Тя поощрява  труда на децата ни и вече втора година ги води на есенна и на пролетна екскурзия. Това е една хубава инициатива. С радост я подкрепяме. Само така можем да накараме нашите деца да почувстват  българското училище, като семейство и с радост да ходят на училище.
4.Четвърта награда Билет за кино спечели Емилия Арнаудова- баба на Вики записана за 1 клас  за Новата 2012 / 2013 учебна година.
Доведох внучката си да разгледа БУ “Родна реч” към Център “Знание” в Арлингтон Хайтс. До края на май месец те са отворили врати, за всички, които желаят да разгледат училището и да запишат децата си през новата година. Базата е прекрасна.  Училището е в самостоятелна училищна сграда. Бях изненадана и приятно  впечатлена.  На Вики и хареса  много и веднага се вля в групичката и заработи с децата, а аз бях поканена на Литературната срещата на 3-ти клас с  поетесата г-жа Райна Недялкова. Купих си и билет за томболата, за да подкрепя инициативата на училището децата да отидат на екскурзия. Очаквам, че Вики ще се чувства много добре в това училище.
5. Пета  награда  Гифт карта за ресторант спечели  Кери Уилкенс, приятел на Център “Знание”. Стори ми се интересно. Тъкмо се бяхме върнали от ваканция на Мексико. Децата ми бяха много доволни. Не спечелихме голямата награда да отидем пак на ваканция в Мексико, но това, че ще отидем на ресторант също ми харесва.
6.  Шеста награда – Гифт карта за ресторант спечели  Стойчо Стойчев, баща на Габриела от 3 клас. Винаги подкрепям инициативите в класа на дъщеря ни в българското училище. Смятам, че това е важно, за да и е приятно да учи български.  
——————————————————————————————————————

БУ „РОДНА РЕЧ” на  БУЦ „ЗНАНИЕ”, НФПО 
Адрес: 821 N. Arlington Hts Rd., Arlington Hst, 60004
12  и 19 май от 11 часа стая 111

ОТВОРЕНИ ВРАТИ  

1-ви клас -запознаване ,  ориентация и  предварително записване
Добре дошли на всички, които желаят да получат най- доброто за децата си!
По време на е престоя ви в БУЦ „Знание” може:
•    Да видите Филмче за живота на БУЦ „Знание”
•    Да  получите отговори на въпросите си;
•    Да се  срещните с преподавателите;
•    Да се  запознаете с учебната програма;
•    Да видите учебниците и учебните помагала;
•    Да разгледате  живота на училището
•    Да се срещните  с родители  на наши ученици
•    Да научите за ИКФ на работа
За информация:
1 847 858 9147

БУЦ „Знание”
За в. “България СЕГА”