Незабравима вечер с Диана Дафова

dyanadafova_405Предстои уникален концерт на българската певица вЧикаго
Диана Дафова е отново в Чикаго за да зарадва своите почитатели с пълния концерт, който не се осъществи в цялост, през май тази година, поради бюрократични причини. Тогава нейната многобройна група от музиканти, балетисти и хористи не можаха да пристигнат от България, но звездата не се отказа и реши да не разочарова публиката си, като изпълни част от концерта с променен състав. Чикагската фолклорна група “Балкански игри”, която имаше няколко часа да репетира с Диана се справи успешно с това предизвикателство.

Уникалният по рода си концерт “A Night to Remember” ще се проведе на 8 септември 2007 година, от 8:00 ч. вечерта в най- голямата зала North Shore Center for the Performing Arts в Скоки, с участието на  балетисти от Националната опера, женско фолклорно трио, гайдари, ортодоксален мъжки квартет и други изпълнители. Сред поканените гости ще бъдат дипломати, бизнесмени, представители на Чикагските власти, медии и др. Посещението и концертът на Диана Дафова в Чикаго ще бъдат заснети на живо от Българската национална телевизия и ще се издаде специално DVD, от американска страна ще присъстват телевизионни екипи на ABC и NBC.

Билетите се продават на касата на North Shore Center for performing Arts – Skokie (тел.847-673-6300) или на уеб сайта на www.eurochicago.com

Стела КАЛАЙКОВА,
в.“България Сега”