“Зимен” “Мираж” в икономическата “пустиня”

Кафе – ресторант “Мираж” е едно от първите български заведения в Чикаго и неговите предградия, което се намира на удобно място в “българския” Шилър Парк  до летище O’Hare. Новият мениджър по обслужването на клиентите и маркетинга Щерион Щерионов съобщи за BG7 Radio интересни новини за клиентите на популярното заведение. Направен е ремонт със значителни  подобрения – нови прозорци, мазилки, декорации, изолация, за да се създаде по-голям уют на гостите на “Мираж”. По молба на редовни клиенти от началото на ноември всеки петък и събота ще има музика. Ди Джей Гриша ще се грижи за доброто настроение на клиентите, а също така  ще се канят и  гости – ди джеи от българска и други националности. Предвиждат се и мероприятия със жива музика. В условията на икономическа криза “Мираж” са приготвили специални супер намалени цени за целия зимен сезон, за да се отблагодарят на своите клиенти, които са ги поддържали през изминалите 8 години. Ето примери за намалени цени: кебапче – $1.99, шницел със свинска кайма – $2.99, “Сливенска Перла” 50 ml – $3.99, шопска салата  – $4.49. За по-подробна информация можете да видите рекламата на Кафе – ресторант “Мираж” във в. “България СЕГА” на стр.19. Ще бъде подобрено и обслужването на клиентите с  въвеждането на по-голям контрол и по-добро стимулиране на обслужващия персонал чрез бонуси.
Част от новата маркетингова стратегия на Кафе – ресторант “Мираж” е засиленото му присъствие във Фейсбук. Читателите на “България СЕГА” и слушателите на BG7 Radio могат да сканират с техния мобилен телефон кюар кода от рекламата във в. “България СЕГА”, за да видят фен страницата  на “Мираж”, на която ще има винаги нови промоции и купони с намаления.
“Заповядайте в “Мираж”, за да се насладите на нова уютна обстановка, нови вкусни специалитети, българска атмосфера, български ди джей през уикенда, обслужване от български персонал и нови драстично намалени цени за целия зимен период!” апелира Щерион Щерионов.
От предоставената информация изглежда българите ще имат едно нонстоп парти в “Мираж” през иначе слабия зимен сезон.
Светлозар Момчилов
BG7 Radio
в. “България СЕГА”
www.bulgariasega.com