Нов хит на Lil Sha с полски рапър

На 31ви юли бе премиерата на новия клип на Lil Sha в колаборация с полския рапър Ten Preston. Новият клип „Toast” е сниман в Полша и Чикаго.  За по-малко от седмица има над 10 000 гледания във видео социалната  мрежа You Tube.
Идеяата за съвместния клип е на известния български рапър Мишо Шамара, известен още като Big Sha. Авторът на бийта е Lil Sha, както и на текста в неговото изпълнение.

Lil Sha вече има няколко успешни колаборации в Чикаго с ForevaTrice, Yung Heavys, YoungSpazz, A-Milli, които са продуцирани от FrontLine Hustle (Big Sha record label). Синът на Мишо Шамара е уверен в своя успех в изключително конкурентния американски шоу бизнес, понеже той прави всичко сам: създава хиляди бийтове (много от които са предназначени за други изпълнители, включително и за големи звезди), пише текстовете на песните, прави монтажа и мастеринга, изпълнява и продуцира. Парчето с Ten Preston е добър маркетингов ход, понеже тук в Чикаго се намира най-голямата полска имигрантска общност извън Полша (над 1 милион души). Тъй като в града на ветровете има над 2 милиона имигранти от Източна Европа няма да е изненада ако Lil Sha направи общи продукции с представители и на други страни от този регион, включително и България.
Повече инфомация ще намерите в You Tube канала на FrontLine Hustle: https://www.youtube.com/c/FrontlineHustle/

Светлозар Момчилов
в. „България СЕГА“

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here