Концерт на Ивайло Гюров събра българите в Лос Анджелис

 

Събота вечер българите в Лос Анджелис имаха специален повод да се съберат и да се повеселят в Беверли Хилс. Това бе концерта на наскоро пристигналия български певец Ивайло Гюров и специално поканената млада оперна надежда -Антони Булгари на 9 г.  Събитието събра фенове от различни краища на Калифорния- Сан Диего, Ривърсайд, Санта Барбара, имаше дори и хора  от Лас Вегас. Присъстваха  световната шампионка по бокс Дейзи Ланг, Джордж Ганчев (който е в момента по бизнес в Лос Анджелис), актрисата Ирина Малеева, Мария Елена Инфантино (половин българка, пяла на концерта за Бийтълс в Роял Алберт Хол в Лондон), Председателя на църквата “Св. Георги”-Д-рВеско, организаторката на културни събития Вася Валентино и др.
Концертът беше в 2 части- първата, в която Гюров изпълни известни арии от опери и италиански канцонети, както и дует с Антони, който очарова публиката не само с обещаващия си талант, но и с завладяващо си  присъствие. Във втората част бяха поднесени български народни песни и танци, при което повечето хора се хванаха на хора и не седнаха до края на концерта. Ивайло Гюров показа, че е рядко талантлив певец, който може да пее всякакви жанрове. Присъстващите американци бяха удивени и очаровани. Една американка изпрати емейл, който беше превела с  български  автоматичен речник и  гласеше:

Jaine Flanagan, February 6, 2011 at 2:03pm
Subject: Please tell our wonderful singer the following: Аз наистина се ползват вашия шоу снощи. Вашият глас е чудесно. Благодаря ви за прекрасната музика. Jaine Flanagan, Los Angeles

Настроението беше наистина приповдигнато. Хората се наслаждаваха на музиката, говореха помежду си, танцуваха. След Лос Аджелис Ивайло Гюров ще зарадва феновете си във Финикс, Аризона този петък.

Ирена Александрова,
за в.”България Сега”
www.BulgariaSega.com