Обратно на Земята: Парис Хилтън боядисва огради за наказание

Парис Хилтън започна да полага общественополезния труд, на който беше осъдена, след като се призна за виновна за притежание на наркотици. Американската паркетна звезда се присъедини към “Бригадата за разкрасяване на Холивуд”, след като получи присъда от 200 часа работа в полза на обществото.
Сред първите задачи на разглезената американска милионерка беше да боядисва нашарени с графити стени в центъра на Лос Анджелис. Тя е носила обичайната за новите си “дружки” жълта униформа, а единственото украшение по нея са били чифт слънчеви очила. Колегите и по съдба са били впечатлени от начина, по който Парис е слязла на Земята и е приела с примирение съдбата си.
През септември Парис Хилтън се призна за виновна пред съда в Лас Вегас по две обвинения – за притежание на наркотици и оказване на съпротива на полицай. Богатата наследница бе принудена да признае вината си, за да избегне затвора. Така Хилтън получи минималната присъда от 1 година пробация. Освен това съдията разпореди скандално известната хотелиерска наследничка да плати глоба в размер на 2000 долара и да положи 200 часа обществено полезен труд.
Парис бе арестувана преди месец в Лас Вегас, щата Невада, като в дамската й чанта бе намерено пакетче кокаин. 29-годишната знаменитост бе освободена няколко часа след задържането й. Според първоначалните твърдения на Парис Хилтън чантата била на нейна приятелка, която така и не бе идентифицирана.
TVEVROPA.COM