Сара Пейлин ще води реалити шоу

Сара Пейлин, бившата губернаторка на Аляска и кандидат за вицепрезидент на САЩ, ще се присъедини към екипа на “Фокс нюз”.
Пейлин, която ще навърши 46 години на 11 февруари, ще води реалити шоу, озаглавено “Истински американски истории”.
През ноември миналата година Сара Пейлин издаде мемоарна книга, която се издигна начело в класацията за продажби на книги в САЩ. Книгата се казва “Да се превърнеш в бунтар: Един американски живот”.
Подписването на договор между „Фокс нюз” и Сара Пейлин е основна тема в западните вестници. Редовното присъствие на Пейлин по телевизията ще й гарантира стабилен рейтинг, ако реши да направи нов опит да се кандидатира за национален изборен пост, отбелязва “Вашингтон пост”.
Сара Пейлин остава силно спорна личност с гласовити привърженици и критици, но има един милион поддръжници във Фейсбук, който е основното й средство за комуникация с обществеността, отбелязва британският вестник “Дейли телеграф”.
Дясно настроената телевизия на Рупърт Мърдок „Фокс нюз” беше най-вероятният вариант за нея. Пейлин се отнася пренебрежително към повечето медии, защото смята, че са отразявали дейността й пристрастно, отбелязва “Дейли телеграф”.
DARIKNEWS.BG