Стотици родители почерпиха идеи от American Baby Faire 2007

babyshow1_270(5 Ноември) Този уикенд за единадесети път се състоя най-голямото национално експо American Baby Faire за бъдещи и настоящи родители в Ренесанс Шамбург конвеншън център. Събитието бе  спонсорирано и представено от веригата Babies"R"Us. В изложението ежегодно представят своите продукти над сто участници, най-известните, от които са: „Фишер прайс”, „Авент”, „Гербер”, „Плейтекс”, „Грейко” и тн. Но основната цел на мероприятието е не само да покаже най-новите и най-продаваните продукти, а също и да даде възможност на потребителите да поговорят с експерти представители в различни области. Вниманието на посетителите бе насочено към мини семинари на  горещи теми като ползата от кърменето, избиране на правилната детска  седалка, съхраняване на клетки от пъпната връв, физическо и умствено развитие на децата от 0 до 12г., фитнес за нови майки.

Освен щандовете, на които производителите раздаваха мостри, купони и информационни бюлетини, организаторите бяха подготвили и различни занимания за най-малките. Децата имаха възможност да вземат участие в занимания като: направи картичка, най-бързо пълзящо бебе, подскачай на надуваем батут. На специално подготвена сцена по-големите видяха постановка на "Пепеляшка" ,"Аладин", "Покахонтас", които редуваха представленията си през кръгъл час. "Фишер прайс" бяха предоставили различен асортимент от играчки, които да бъдат тествани, хвърляни и изпробвани.

Посетилите получиха едногодишен абонамент за списание "Parent". Следващото изложение ще се състои догодина на запазените дати – 4-ти и 5-ти ноември.

Катя ЗЛАТКОВА, в.”България Сега”