КРАСИ АВРАМОВ ФЛИРТУВА С НЕЧИСТИТЕ СИЛИ

 

Едва ли някой би спорил за това, че най-зрелищния от всички празници в Америка и най-вече в Лос Анджелис, е Халоуин. Града на Ангелите за един ден се превърна на градa на вещиците, призраците, злите духове и всякакви други нечисти сили!

Центърът на развлеченията в света приличаше на една огромна сцена, където се разиграваха откъси от безброй страшни филми. Хората по улиците, в заведенията,  магазините, офисите, дори в банките бяха заразени от костюм- манията и целия град приличаше на огромен маскарад.

Звездата Краси Аврамов тези дни не може да си поеме дъх от участия и ангажименти, но трябваше да се разпише и на това събитие. “Края на годината е един от най-професионално натоварените ”-споделя той. След участия в концерт за арменската общност в Лос Анджелис, Grand Street Art фестивала в LA и концерт в Бостън, Човекът-Глас разтърси Холивудските хълмове на зрелищно Халоуинско парти до ранни зори. Облечен като 17 век Фаринели с шапка от френския легион нашата звезда пееше от върха на хълма. Публиката му беше колоритна група от принцеси, вещици, пирати, полицаи, дяволи, свещеници, медицински сестри, френски прислужнички и какви ли още не създания с уникален грим и фризури. Повече от 1,500 костюмирани купонджии танцуваха под почти пълната луна на ритмите на най-новото му парче «Мystery”, а акробати от “Cirque du Soleil” от Лас Вегас изпълняваха танц във въздуха, използвайки специално построена метална рамка, с циркови копринени трапеци под светлините на множество цветни прожектори.

С невероятна пластика и грация те извършваха динамични и сложни гимнастически номера с драматични финални скоци в осветения басейн. След като Краси изпълни втората песен, купонът бе временно прекъснат от полиция, извикана от досаден съсед, който бил шокиран от невероятната сила на гласа и се оплакал, че му се нарушавал съня. Първоначално никой не обърнал внимание на полицаите, тъй като имало поне дузина още подобно облечени и трудно можело да се разпознаят истинските от костюмираните. След дълги преговори организаторите на купона трябвло да обещаха на полицаите, че ще намалят звука и на всички присъстващи се наложило да се задоволят с музикалния избор на Ди Джея с по-ниски децибели.

Купонът продължил до ранните зори като групи от  уморени и препили гости се точели с часове бавно и мирно по тесният хълмист път към колите си.

Ирена АЛЕКСАНДРОВА,
кореспондентка на  в. “България СЕГА”, Холивуд, Калифорния