Мрачната истина за актьорите от сериала "Приятели"

Славата и богатството са нещо страхотно, но дори и най-богатите и известни хора в света имат своите лични проблеми, пишe Edna.bg.
Именно славата най-често води до какви ли не беди и любимата ни банда приятели от едноименния сериал не прави изключение в това отношение.
Всички познаваме Моника, Чандлър, Джоуи, Фийби, Рейчъл и Рос и смятаме, че актьорите са се чувствали почти толкова безгрижно, колкото и персонажите, които са играли, но истината е, че Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър са преминали през някои трудности и са опознали тъмните и страшни страни на славата.
Днес ще ви разкрием една малко позната страна от животите на актьорите от “Приятели” и проблемите, с които са се борили те през годините.
Дженифър Анистън и противоречивият ѝ личен живот – Джен беше омъжена за Брад Пит, докато снимаше “Приятели” и всички знаем много добре как завърши тази любов, за която се говори и до днес. Повечето хора са убедени, че Брад я е напуснал, след като се е запознал с Анджелина Джоли по време на снимките на “Мистър и мисис Смит”, а призракът на тази връзка продължава да преследва Анистън, а на нея ѝ се налага да обяснява в почти всяко свое интервю, че всичко това е останало отдавна в миналото и ѝ се иска хората да говорят за работата ѝ, а не за личния живот.
Лиса Кудроу и религиозните ѝ наклонности – силната религиозност на актрисата не може да бъде определена като тъмна страна, но със сигурност е любопитна, защото актрисата влиза в ролята на Фийби, която е доста разкрепостена, а самата Кудроу всъщност никога не е била докосвана от мъж, докато снима началните сезони на сериала. Макар по онова време тя да е била на 31 г., актрисата била изключително консервативна и религиозна личност и се е пазила за брака, като по-късно споделя, че съпругът ѝ е първият и единствен мъж с когото е била.
Дейвид Шумър и неговата борба – актьорът споделя, че огромната популярност, която получава веднага след започването на сериала, не е толкова хубаво нещо, колкото останалите си мислят. Всичко това провалило доста от личните му връзки, накарало го да се съмнява във всичко и всеки и в крайна сметка единственото му желание било да се скрие някъде и да бъде оставен на спокойствие. В крайна сметка той откри уединението, което иска, като загърби актьорската професия и сега се изявява като продуцент.
Матю Пери и проблемите му с наркотиците – актьорът признава, че не си спомня цели 3 години от снимките на сериала заради наркотиците и алкохола, които е употребявал по онова време. Той разкрива още, че нещата са били толкова зле, че дори не е криел проблемите си и всички за били наясно какво се случва с него. Влизал е на два пъти в клиника и е радостно, че все пак е успял да се откъсне от тези пороци.
Кортни Кокс и пристрастяването ѝ към пластичните операции – както много други известни личности, Кортни залита към прекомерната употреба на филъри и какви ли не други процедури за подмладяване и разкрасяване. Самата тя разкрива, че е прекалила с всичко това, но си е мислела, че от нея се очаква да изгледа вечно млада. В крайна сметка тя решава, че е най-добре да изглежда естествено и премахва всички филъри от лицето си.
Мат Лебланк и неговия тежък период – след края на “Приятели” героят на Джоуи заживя в свой собствен сериал, който претърпя пълен крах, а по същото време малката дъщеричка на Лебланк е диагностицирана с рядко заболяване. Актьорът споделя, че е чувствал огромното напрежение да направи сериала си успешен, а същевременно не е знаел какво ще се случи с дъщеря му. На ръба на нервен срив и депресия, Мат се оттегля от актьорството за известно време. Той разкрива, че “Приятели” е било много изморително преживяване и съвсем спокойно е можел да се пенсионира след края на сериала.
Edna.bg, vesti.bg