Проблеми в Рая: Гришо е зарязал Никол?

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се е разделил с приятелката си Никол Шерцингер. Това се е случило още преди повече от месец, като двамата не са се виждали от началото на септември, нито са се чували, съобщава “Блиц”.
Според слуховете родният плейбой се е “пренаситил” от певицата, с която са заедно от 2015 година и той е сложил край на връзката им. Именно проблемите в личен план били причина за слабото представяне на тенисиста дотук през сезона.

“Много е трудно да се научи пълна информация. Гришо не е толкова открит, когато става въпрос за личния му живот. Което си е повече от нормално. Но е факт, че от началото на септември те не са се виждали и чували. Да не говорим за интимности. Възможно е още утре да ни изненадат, публикувайки обща снимка, на която са прегърнати. Но е сигурно, че се бяха изпокарали”, казват източници на Блиц.

“Донякъде и тя има вина за слабата му форма напоследък. Между тях очевидно са започнали да пламват искри, което няма как да не се отрази на психиката му по време на състезания. Има и нещо друго – родителите му, усещайки какво се случва, са го посъветвали да гледа преди всичко себе си и да не излага кариерата си на риск. По-твърд в това отношение бил баща му Димитър Господинов”, споделят още запознатите. Според мълвата Димитров вече бил хлътнал по друга жена, която набирала популярност в света на спорта.

Sportlive.bg