Отново в играта: Дженифър Анистън излиза с двама мъже


Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/customer/www/bulgariasega.com/public_html/wp-includes/post.php on line 502

Warning: preg_match() expects parameter 2 to be string, array given in /home/customer/www/bulgariasega.com/public_html/wp-includes/post.php on line 502

 

Според слухове, които се разпространяват мълниеносно в американската преса, Дженифър Анистън вече е забравила за неуспешния си брак с Джъстин Теру и в момента се среща не с един, а с двама мъже.
Кандидат номер едно, също като Джен наскоро се е разделил със съпругата си и в момента е започнал да ухажва много настойчиво актрисата.
Другият кандидат се оказва човек от снимачната площадка от последния проект на Анистън. Той обаче не е актьор.
Пред изданието US Weekly приятели от близкото обкръжение на актрисата са споделили, че много се радват за нея, защото отново се връща към живота.
Дженифър Анистън има два неуспешни брака зад гърба си. Първият беше с актьора Брад Пит, който я остави заради Анджелина Джоли.
Вторият брак на актрисата беше отново с неин колега – Джъстин Теру, който в момента излиза с носителката на “Оскар” Ема Стоун.

Vesti.bg