Човекът- глас ще пее на Източния бряг

 

Красимир Аврамов, познат на родната публика като Човекът- глас ще започне есенния сезон с концерт-бенефит за Българо-Американската общност в Бостън. Концертът ще се състои на 7 октомври в легендарния “Regency Theatre” в центъра “Арлингтън”. Артистичната зала е с 500 места и с невероятна акустика, приспособена за концерти, театрални постановки и филмови прожекции. В концертът ще вземат участие състезателки по художествена гимнастика от Канадския национален отбор, балетисти от Бостънския балет, Българска народна танцова трупа и др.

Това е първата изява на нашата звезда на източния бряг. След представление в Париж през лятото и запис на ремикс на сингъла “Say Goodbye” с “Deep Zone” в България,  Краси е в творческо настоение! От два месеца нашият певец живее в “Градът на Греховете” Лас Вегас, където работи по проект за самостоятелно шоу!

В момента   записва нов албум, като първото парче в  дискотечен стил е със заглавие “Мистерия” и ще дебютира пред публиката в Бостън. Песента е ко-продукция на Аврамов и продуцента Уилиам Табану (работил с Аврил Лавин и Кулио) и е комбинация на поп с леки класически елементи.

Според музикалните експерти парчето е хитово, но дали ще стане хит-времето ще покаже!

Ирена АЛЕКСАНДРОВА,
кореспондентка на  в. “България Сега”, Холивуд, Калифорния