Жена поиска да помогне на мъж в беда, а той я изнасили и направи инвалид

26-годишната жителка на град Талахаси в американския щат Флорида Кети Шлингер предложила на симпатичен мъж да го закара до болницата. Доброто й намерение обаче се превърнало в ужасяващ кошмар, който ще продължи през целия й живот. В резултат на добрината си, жената сега е инвалид и има огромни дългове, пише в. „Дейли Мейл“. Инцидентът, за който става дума, е станал на 20 декември миналата година в Айкън в щата Южна Каролина, където Шлингер е подкрепяла брат си след сърдечна операция в местна болница. Шлингер е пушила цигара в колата си пред мотела, в който била отседнала, когато 23-годишния Майкъл Фулър се приближил и я помолил за цигара. След това двамата се разприказвали.
Фулър разказал, че се притеснява за чичо си в болницата и попитал жената, дали може да го закара до лечебното заведение. Кети се съгласила да закара младежа и дори се пошегувала, че ще му окаже помощ, само ако той обещае да не я наранява. На това Фулър отговорил галантно, казвайки, че никога не би могъл да нарани човек с толкова прекрасна външност.
На път за болницата обаче Фулър извадил пистолет, с който ударил момичето по лицето. Тя изпищяла от болка и започнала да моли престъпника да й вземе колата и да я пусне. Той обаче опрял пистолета в главата и й казал да кара към определено място. Тя се съгласила, но след това дала пълна газ и изскочила от автомобила.
Докато тя се търкаляла на земята, Фулър успял да паркира колата и да дойде при нея. Той отново насочил пистолета към главата й и я накарал да му прави орална любов. Жената го молила да не я изнасилва и му предложила всичките си пари в дебитната си карта.
След това двамата отново се качили в колата, но Фулър я блъснал в дърво, изгубвайки съзнание. Около час и половина по-късно Кети се опитала да се освободи изпод тялото на изнасилвача, като се е бояла да не го събуди. В края на краищата минаващ наблизо шофьор видял катастрофиралата кола и откарал жената в болница.
Фулър бил арестуван, повдигнати му са обвинения в отвличане, изнасилване, незаконно притежание на оръжие и други престъпления.
Шлингер обаче е в отделението за рехабилитация на болницата. Тя е претърпяла две операции на гръбначния стълб. За нещастие, уврежданията от катастрофата са толкова сериозни, че Кети цял живот ще прекара в инвалидна количка.
Освен това, за 10 дни в болница тя е успяла да натрупа дългове за над 250 000 долара. /БЛИЦ