#ДАНСwithmeSanFrancisco

Неделя, 30 юни 2013 – Втора среща на българската общност в Сан Франциско в подкрепа на протестите срещу правителството на Орешарски, подкрепяно и издигнато от престъпната и антибългарска тройна коалиция БСП-ДПС-АТАКА!

Основно – нашите протести са срещумафиотско-олигархичната политическа система, срещу авторитарното, задкулисно и непрозрачно управление, срещу политическия морал, срещу агентурното статукво, което управлява България 24 години!

 

Вчера българите от Сан Франциско и залива се събраха за втори път пред кметството на общината в Сан Франциско и заедно буквално изтанцувахме посланието си в един символичен солидарен Танц На Победата на Демокрацията, Правата на Човека и Любовта, заедно с хората на Сан Франциско, които се включиха на хорото и викаха Солидарни сме с България!!!

Американец ( Bruce Cochran), приятел на българската общност в Сан Франциско, облечен в родопска носия поведе хорото с родопската си гайда. Той на чист български пя наравно с нас народни песни от Родопите и различни краища на България.

 

Имаше хора възрастни и деца, малки и големи, от всички раси и етническа принадлежност, които се спираха, гледаха ни, снимаха ни включваха се в хорото, питаха ни и отправиха послание към България!

Целта ни беше да привлечем света на наша страна и окажем международен натиск на това правителство. 

ПОСЛЕДЕН ТАНЦ!!!!

ОСТАВКА!!!!

Албена Трандева
Специално за в. “България СЕГА”
снимки:
Георги Трандев
Петър Копралев
Николай Георгиев