MoneyGram предоставя увеличени отстъпки за трансфер

MoneyGram предоставя увеличени отстъпки за трансфер на пари чрез новата MoneyGram Rewardssm програма

Програмата включва E-Mail “Receive Notices” & Loyalty Website  

mg_270Minneapolis, Minn., Юни, 2008 – Колкото повече пари пращате, толкова повече спестявате! Това е предимството на новата програма MoneyGram Rewardssm, която MoneyGram започна за клиенти в САЩ през 2008 г. Новата програма предоставя отстъпки до 10% за потребители, които често изпращат пари и E-mail “Reward Notice”, когато парите са получени.

“MoneyGram Rewardssm е разработена, за да предостави на нашите клиенти това, което желаят”, каза Наталия Темникова, MoneyGram маркетинг специалист за Източна Европа. “Ние говорихме буквално със стотици потребители по цялото земно кълбо и те споделиха, че предпочитат отстъпки вместо награди или точки, които могат да донесат допълнителни награди.”

Започвайки с третата транзакция за календарната година, MoneyGram Rewardssm клиентите ще получат 5% отстъпка за всеки следващ превод. В момента, в който те достигнат 6 трансфера за календарна година, отстъпката им веднага скача на 10% за всеки следващ превод.

Част от MoneyGram Rewardssm програмата е самообслужващият се уеб сайт www.mymoneygram.com – където клиентите могат да проследят отстъпките, да управляват личната си информация и да се регистрират за получаване на E-mail “Reward Notice”, когато парите са получени.

«Гаранцията, че парите ще достигнат до предназначението е много важна за нашите клиенти. Ние мислим, че “Reward Notice” може да се окаже толкова популярно, колкото и отстъпките», каза Брент Картър, мениджър на MoneyGram Rewardssm програмата. “Нашите клиенти директно и ясно ни казаха, че това е възможност, която те искат, защото “изпращането” не е приключило, докато не научат, че техните роднини са получили парите.”

Друго удобство, разбира се е това, че картата MoneyGram Rewards ускорява процеса на пращане на пари, понеже потребителската информация се показва автоматично и не е необходимо да се попълват формуляри.

“Приканвам всеки наш клиент, който редовно праща пари да пробва новата MoneyGram Rewardssm програма”, каза Темникова. “Те ще открият, че програмата предоставя важни избори и контрол, освен спестявания и удобство”.

Програмата MoneyGram Rewardssm замества предишната програма MoneySaver. Всеки, който е участвал в нея, автоматично бива прехвърлен в новата програма и може да продължи да ползва MoneySaver картата, докато получи своята MoneyGram Rewards карта. За да поръчате карта или да се включите в програмата, посетете някой от нашите офиси, посетете www.mymoneygram.com или позвънете на 1-800-MoneyGram. Няма такса за включване в програмата.

“Нашата цел е да разширим програмата MoneyGram Rewards през следващата година,  така че нашите клиенти, изпращащи пари от други държави също да могат да участват в нея”, каза Картър.

Money Gram International, Inc. е водеща компания за глобални разплащания. Основните продукти на компанията включват глобален трансфер на пари, заявки за превод на пари и разплащания по сметки за финансови институции и клиенти. Money Gram има приблизително 150,000 офиса  в световен мащаб в над 180 страни. За повече информация ни посетете в интернет на адрес: www.moneygram.com.  

Natallia Temnikova
Phone: 720-568-8687
E-mail:
[email protected]