КРАСИМИР АВРАМОВ ПОДПИСА С "ПАЙНЕР"

krassi_270_01До края на юни музикална компания "Пайнер" ще издаде албум на Красимир Аврамов, който ще се разпространява безплатно. Той възнамерява да подари 200 хиляди копия, тъй като смята че музикалните фенове повече свалят от Интернет, отколкото купуват албуми и разчита повече  на концерти.

Българските почитатели на Човека глас ще се могат да се насладят на песните от албума "Popera”, който излезе в САЩ през 2005-та година. Към старите песни певецът ще прибави и едно ново парче – "Мистерия". Това ще бъде и водещата песен в албума. Албумът "Popera" донесе на Красимир Аврамов две престижни отличия от Музикалните награди на Лос Анджелис. През 2005-та година Човекът Глас бе обявен за "Суперзвезда на 2005", а през 2006-та година Уилям Табану бе обявен за "Най-добър продуцент" за работата си върху албума "Popera".

Всички песни в албума са авторски композиции на Красимир Аврамов, Уилям Табану и Стоиц Гъдев. Текстът на пилотната песен "Мистерия" е на Красимир Аврамов, Уилям Табану и Кейси Табану. Музиката е на Красимир Аврамов и Уилям Табану. Певецът ще снима и клип към водещата песен, който скоро може да гледате по "Планета". Специално за клубовете и дискотеките певецът подготвя и ремикс на "Мистерия" с Deep Zone Project.

Името на албума "Popera" е всъщност наименованието на нов музикален стил, на който Красимир Аврамов се смята за родоначалник. Терминът "popera" е измислен от певецът и неговият продуцент, за да определят стила му – смесица между поп и опера.      

Красимир Аврамов ще остане в България няколко месеца, защото в края на август трябва да се върне в САЩ за филма "American Cowslip" с Вал Килмър. Това е една черна комедия, в която съседи се надпреварват чие цвете ще порасне най-бързо и той озвучава цветята.

В началото на есента Човекът Глас е планирал концерт в Зала 1 на НДК. Той ще бъде аналогичен на грандиозния спектакъл, който българинът направи в "Кодак Тиътър", с целия бенд и озвучаване. Специално за концерта хореографът Майкъл Шуант, ще пристигне месец по-рано в България, за да направи кастинг за танцьори, с които ще постави танците. 

По информация на Планета Тв за в. “България Сега”