Алисия е “Най-сексапилната жена” за 2008

alisia_nagrada_270Певицата получи наградата си на красива церемония

Най-престижното мъжко списание FHM направи бляскава церемония по награждаването на  100-те най-красиви жени в света в столичния клуб „Биад”. На партито присъстваха много ценители на женската хубост и всички очакваха да видят коя е най-секси за 2008 година.
Топ изпълнителката на Ара мюзик Алисия получи заслужено титлата за "Най-сексапилната жена". Красавицата благодари на всички, които са гласували за нея и отбеляза, че „сексапилът на една дама се крие в погледа и в движенията на тялото” и допълни: ”Аз постоянно флиртувам с фотообектива, а по този начин и с хората, които гледат снимките ми…” Шеметната изпълнителка на “Едва ли те боли” е и корицата на юнския брой на сп.“FHM” с една изумително сексапилна и стилна фото сесия.

alisia_160_406Алисия сподели радостта от получаването на наградата с бащата на детето си Валери Божинов, който също уважи церемонията.
Водещ беше поп певецът Крум, който вече трупа опит в новото си амплоа. Изпълнителят откри церемонията с песента си „Едно огледало” и бързо покачи настроението на присъстващите.

На сцената се качи и априлската корица на FHM  Джина Стоева, която поздрави всички с песента си „Няма да ти мине”. Русокосото изкушение беше избрала модерния жълт цвят за тоалета си- красива дизайнерска рокля.
Новата хитмейкърка Емануела изглеждаше ослепително и последна изпълни тоталния си хит „Да си плащал”. Красавицата с изумрудения поглед се чувстваше много добре отново на подиума в Биад, броени дни след като там се състоя промоцията на дебютния й албум „Запознай я с мен”.
Партито уважиха и други изпълнителите на Ара мюзик: Ивена, Джордан, Дарко, Пепа и Габриела.

Валентина Ненова
ПР Алисия / Ара мюзик
За в.“България Сега”
Снимки: сп. FHM