Българска красавица ще бъде съдийка в Палм Спрингс

 

Носителката на титлата за красота Мисис Глобус-2004 Румяна Маринова отново прекоси океана, този път за да  участвува в конкурса в Палм Спрингс, Калифорния като съдийка.

Българската красавица ще посети Лос Анжелис, Сан Диего, Сан Франциско и Лас Вегас за лични и професионални срещи.

Мисис Маринова освен титла за красота има и диплома за стоматолог и е специалист ортодонт. По идея на неин приятел, българския поп-певец Краси Аврамов, в Беверли Хилс нашата звезда имала голямата чест да се запознае лично със светилото в световната стоматология Д-р. Уилиам Дорфман., отговорен за много от красивите усмивки в Холивуд!  Д-р. Дорф, както често го наричат на галено пациентите му е известен в цял свят с участието си като консултант в нашумялото напоследък предаване “Extreme Makeover”, както и със създанеата от него система за избелване на зъби.  Д-р Маринова пък е консултант в българската версия на предаването наречено «Пълна промяна», което ще се започне да се излъчва в България през Септември.

Срещата на двете звезди била запечатана на снимка, която Мисис Глобус лично подписала и вече краси офиса на знаменития стоматолог редом Брат Пит и Матю Пери. Преди известно време Д-р Дорфман бил поканен от български стоматолози и след срещата с българската си колежка заявил, че може би ще приеме поканата да посети нашата страна!

Кой казва, че красотата и таланта са несъвместими с ума!

Ирена АЛЕКСАНДРОВА,
кореспондент на в. “България Сега” от Холивуд, Калифорния