Участвайте в конкурса “Българско събитие на годината в САЩ ’2011”

Уважаеми читатели, уважаеми българи в САЩ и по света,
Редакцията на електронния портал Еврочикаго (www.Eurochicago.com) има удоволствието да Ви съобщи за старта на второто издание на конкурса “Българско събитие на годината в САЩ”, организиран със съдействието на посолството ни във Вашингтон и всички консулства в САЩ. Убедени сме, че и тази година, освен от Българската телеграфна агенция (БТА), която ни е главен медиен партньор, конкурсът ще получи отново подкрепа от всички основни български медии в чужбина и у нас.
Идеята за конкурса е, чрез широко отразяване на събитията и успехите с българско участие в САЩ, те да добият популярност и да привлекат в по-значима степен вниманието на нашата общност в Америка и по света.
Нека заедно отбележим всичко добро, свързано с името на България!
Наградите ще са за тези, които са готови да разкажат за успехите на другите и да гласуват за тях. Участието е електронно и може да се включите от всяка точка на Земята.
Подробности за това как протече конкурсът миналата година можете да научите тук: http://www.eurochicago.com/2011/03/balgarskoto-sabitie-za-2010-v-usa/
Вярваме, че уникалността на нашата идея, приемана с ентусиазъм, и имаща важната подкрепа на нашите медийни партньори, ще донесе на второто издание на конкурса още по-голям отзвук, и с това ще го превърнем в ежегоден преглед на случващото се в Българската Америка.
Каним Ви и Вие да се присъедините към конкурса!
Може да го направите по няколко начина:
– като участник в първия етап на конкурса, в който с ваша помощ ще направим възможно най-пълен списък на събитията в САЩ с българско участие
– като участник във втория етап на конкурса, в който чрез гласуване ще изберете “Българското събитие на годината в САЩ за 2011г.”
– като спонсор на конкурса
– като медиен партньор
– като участник в бъдещия конкурс за 2012 г. (предложенията ви за в бъдеще и кои събития да включим през 2012 г. изпращайте на редакционния имейл – [email protected])

Повече информация ще намерите на уебсайта на eurochicago:

http://www.eurochicago.com/2012/01/balgarsko-sabitie-na-godinata-2011/