Краси Аврамов на страниците на “Beverly Hills Magazin”

fitnes_270Да правиш кариера в областта на шоубизнеса изисква освен талант, много усилия и дисциплина. Краси Аврамов, известен повече като Човека глас, се готви активно за предстоящите си концертни изяви не само с многобройни репетиции, но и с усилени тренировки  в звездния фитнес клуб “Холивуд Хилс”.     

Преди седмица  популярното светско списание “Beverly Hills Magazin” показа на страниците си как българина поддържа форма, под строгото  ръководство на   личния си треньор Витолд Зманда, който е национален шампион на Полша в дългите бягания и персонален фитнес инструктор на не една холивудска звезда.

Тренировките на Краси включват кардио упражнения, всекидневни кросове по хълмовете на Холивуд, пилатис и строга диета. Закуската на певеца се състои единствено от оризово мляко или банан, а за обяд и вечеря са разрешени само протеините, съдържащи се в  чистото месо- предимно пилешко и риба. Десертите, въглехидратите и  млечните продукти са строго забранени.

Във фитнес центъра Краси тренира със звезди като  Киану Рийвс и топ модела Фабио, с които често обсъждат не само пътя към славата, но и тайната да се задържиш на върха. И тъй като  конкуренцията в шоубизнеса  е убийствена, се изисква истински хъс и желязна воля, за да се  издържи на строгата диета и  физическа подготовка.

Поддържането на здраво и красиво тяло е начин на живот, който се превръща от необходимост  в мания за звездите. В крайна сметка, тялото ни е  единственото нещо, което няма как да заменим, ако един ден спре да работи.

Мариела Нейкова за в."България СЕГА"
Снимки: Краси Велчев