Waukegan: Наемател застреля двама братя проникнали в дома му

25ти септември 2020 – Полицията в Waukegan (северно предградие на Чикаго) съобщи, че във вторник въоръжените Christian Tenorio и Jimy Tenorio са били застреляни от наемател при проникване в неговия дом.

Версията на полицията е че двамата братя са търсили конфронтация с човек, който са мислили, че се намира в това жилище. Трагедията се разиграва около 10 ам на North Frolic Avenue. Братята са почукали на вратата и когато наемателка (над 30 годишна) отваря, те влизат със сила, като Christian показва своя пистолет. Жената започва да вика за помощ, след което млад мъж, който наема бейсмънта се притичва на помощ също въоръжен с пистолет. Той ранява Christian, след което брат му го издърпва навън. През това време наемателят се връща въоръжен с пушка и се започва престрелка между него и Jimy Tenorio.

Полицията намира по-късно братята мъртви пред къщата. Сред обитателите на жилището няма ранени: двамата наематели, дете и малко куче. Третият наемател не е бил в къщата по време на инцидента. Братята, за разлика от наемателите, не са имали разрешение за носене на оръжие.
Води се разследване по случая.

Надя Минкова
в. “България СЕГА”
сн: pb & Waukegan Police Department

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here