Затвориха най-големия воден парк във Wisconsin Dells заради covid19

На 1ви август затвори най-големия воден парк в курорта Wisconsin Dells построен през 1979 година. Wisconsin Dells, който се рекламира като световната столица на водните паркове, е любима дестинация за много наши сънародници от Чикаго и неговите предградия. Традиционно по време на активния сезон, тук работят много студенти от Източна Европа, включително и България.
Ето какво съобщиха от управата на водния парк:

„Двама души от екипа на Noah’s Ark Waterpark са тествали положително за COVID-19. Като предпазна мярка ръководстовото реши да не отваря парка днес – 1ви август 2020.
Първият и основен приоритет на Noah’s Ark Waterpark е здравето и безопасността на нашите гости, и на членовете на екипа ни. От откриването (през това лято), Noah’s Ark Waterpark въведе детайлни протоколи за безопасност, включително проверки на температурата за всички гости и членовете на екипа, изискване за носене на маски на лицето, засилено почистване и дезинфекция, препоръчване на социалното дистанциране и ограничаване на броя на гостите. Понастоящем ще работим в тясно сътрудничество със здравния отдел на окръг Саук и други експерти по всякакви допълнителни препоръки. Паркът днес ще бъдер цялостно почистен и дезинфектиран, и ще бъде затворен за неопределено време. Ще предоставим повече информация относно повторното отваряне възможно най-скоро. Извиняваме се на нашите гости, които възнамеряваха да ни посетят днес, и им благодарим за търпението и разбирането.“

Надя Минкова
в. „България СЕГА“

Снимка:
www.noahsarkwaterpark.com

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here