Трето място в конкурс в България спечели Ина Петрова от чикаго

България в моите мечти

snimkaina_28_183Да не си си ходил никога в България, а там да те знаят и да те чакат като творец
Трето място в конкурс в България спечели Ина Петрова от Училище “Родна Реч” към БУЦ ”Знание”
Макар че децата са отдавна във ваканция, учителите от училище ”Родна Реч” продължават да мислят за тях и да търсят възможности да изявяват своите деца и тяхното творчество. Те продължават да изпращат творбите на децата в конкурси в България и добрите новини дойдоха. Трето място в конкурса България в моите мечти спечели Ина Петрова от Училище “Родна Реч” към БУЦ”Знаие”.

Ина Петрова от Училище “Родна Реч” към БУЦ”Знаие”.
Когато потърсиха Ина, за да и съобщят добрата вест, тя беше отлетяла вече за България. Радостта беше още по-голяма, защото можеше да отиде на място и да получи наградата си.
Koнкурсът е организиран от Държавната агенция за българите в чужбина и е под патронажа на Министерството на Външните работи, където ще е изложбата на рисунките и връчването на наградите от конкурса.
И още една творба от Училище” Родна Реч” ще краси изложбената зала във Външното Министерство, това е рисунката на Лорен Тодорова-“Лазарка”.
Новината за Лорен беше още по-вълнуваща, заради това, че Лорен за първи път в живота си отива в България това лято, а там вече я очакват, там вече я знаят като творец и я ценят и нейната творба ще я посрещне на изложбата.
Какво по-вълнуващо посрещане в Родината?
Да не си си ходил никога в България, а там да те знаят и да те очакват като творец.
Честито Лорен!
Честито Ина!
Училище “Родна Реч се гордее с вас и ви пожелава още много творчески изяви!

БУЦ ”Знание”