Димитър Бербатов награждава най-успелите българчета в Sofia Ring Mall

Димитър Бербатов ще връчи лично на специално събитие в Sofia Ring Mall наградите на едноименната си фондация. Церемонията по отличаването на най-талантливите и успели българчета ще се състои на 10 юни от 18:30 ч. на амфитеатъра на мола.
Sofia Ring Mall е домакин на осмото издание на “Награди за успелите деца на България”на фондация „Димитър Бербатов“.Празничната церемония по връчването на призовете е част от  хайлайф концепцията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития, които го превръщат в място не само за шопинг, а и за забавление, развлечение и в предпочитана дестинация за максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство. 
Фондация “Димитър Бербатов” е основана от топ футболиста, воден от желанието да допринесе за личностното усъвършенстване и реализация на децата на България. „Димитър Бербатов е пример за човек, успял с талант и усилия да сбъдне детската си мечта. Това е възможност да се влияе на децата да насочват енергията си в градивна посока, което ще работи за тяхното бъдеще, както и да си изграждат правилни критерии за същността на успеха. Целите на проекта са да създаде сред децата нагласа на уважение към успеха, дължащ се на талант и усилия; да стимулира развитието им в различни области; да ги мотивира да търсят изява; да намали агресията и насилието сред подрастващите, чрез пренасочване на енергията им в градивна посока“, са част от благородните цели на футболния идол.

Aделина Томова,
за в. „България СЕГА“