След фурорът в Пловдив: Пловдив те обича, Краси!

Стотици хора изпълниха Домът на културата „Борис Христов“ в град Пловдив на 13-ти вечерта, в един момент се оказа, че няма достатъчно място, което да побере желаещите да присъстват на грандиозния шоу-концерт на Краси Аврамов. И макар проливен дъжд, да се изля върху града под тепетата, нищо не бе в състояние да възпре почитателите на Човека глас. Малки и големи заемаха седалките в отеснялата зала, нетърпеливи да чуят изпълненията на Аврамов след последния му концерт от преди осемнадесет години.

Шоуто откри пловдивската певица Елица Лалова, която съвсем наскоро пусна пилотния си албум „Candy Lips“. След нея сцената и сърцата на хората завладя самият Красимир, който изпя както свои авторски парчета, така и световно известни хитове. След всяка една негова песен хората поднасяха на певеца букети цветя и изказваха своята благодарност за чувствата и емоциите, които пораждат в тях изпълненията му. На свой ред Аврамов хранеше присъстващите, буквално… На сцената беше разположена маса с домашно приготвени вкусотии от Йорданка Спиридаки, на която Красимир настаняваше различни хора, за да се почерпят. Но подаръците не приключиха до тук. Козметичната фирма Christian of Roma беше приготвила купища награди, които спечелиха онези, които знаеха факти около живота на певеца.

На сцената се качи и легендата на народната музика Янка Рупкина, както и американецът Майкъл Флеминг, с когото Красимир представи новата им съвместна песен. Дошлите на това зрелищно шоу не спираха да танцуват от местата си, а накрая, когато певецът запя песента “All of me” на Джон Леджънд мнозина се просълзиха.

Концертът беше истински триумф! „Пловдив те обича, Краси!“ – чуваха се викове от редовете и продължаваха: „Върни се скоро!“ Вечерта, преди празника на влюбените, ще бъде запомнена две неща: безграничния талант на Красимир, който за сетен път доказа колко лесно намира пътя към душата на слушателите и с една любов, която остава за цял живот, а именно тази към музиката.
Два дни след шоуто в Пловдив, Аврамов празнува рождения ден на любимата си баба Димка, която тази година навършва 91 години.

След успехът на музикалния спектакъл в любимия си Пловдив, певецът вече подготвя поредната си изява, която ще бъде през месец май в Националния  дворец на културата.

Ред. Бел.: Ние от вестник „България СЕГА“ искаме да поздравим Красимир за грандиозното представяне и да честитим рождения ден на баба му Димка, като ѝ пожелаем да бъде жива и здрава, поне още толкова години!

Стелиян Стоименов,
в. „България СЕГА“