Ще стигнем до събития, близки до гражданска война

Във всеки момент може да се стигне до събития, близки до гражданска война. Хората са на ръба, а това правителство е сбъркано изначално. Това каза доайенът на европейската журналистика – 94-годишният Петко Бочаров, в предаването на Сашо Диков по Нова тв.
Пламен Орешарски може и да е брилянтен специалист, но този парламент няма как да издържи дълго, убеден е Бочаров. Журналистът все пак е изненадан от нетърпимостта на българите, тъй като „в никакъв случай не мога да се съглася, че сме най-бедни в ЕС”. Доказателство за това бил разкошът, който се виждал по улиците, както и че България е на първо място в света по притежаване на недвижима собственост.
Петко Бочаров обясни, че продължава да е фен на Бойко Борисов, понеже сега всички се нахвърляли върху него, като глутница. Правителството на ГЕРБ може и да било най-мускулестото, но в никакъв случай не било най-крадливото.
Волен Сидеров каза, че ще е кошмар на ГЕРБ, но той наистина е кошмар, заяви Петко Бочаров.
Според журналиста – ветеран догодина следва да се проведат избори за Велико Народно събрание, което да отмени старата Конституция. Сегашният основен закон не само бил вреден, но и пречел.
Pogled.info