ЕКСКЛУЗИВНО: Опитаха да убият Бареков!

Бандити опитаха да убият Николай Бареков. Екслузивната информация LIVENEWS научила от самия журналист.
С викове „Къде е Бареков, ще го убием“, няколко здравеняци се опитали да нахлуят в сградата на TV7 в кв.“Левски Г“ в столицата в неделя вечер. Бабаитите обаче объркали мястото и вместо в новата сграда на телевизията в квартал „Бъкстон“ (до 6-то РПУ), където Бареков водеше изборната вечер, нападателите отишли във вече старата сграда на TV7.
Бандитите попаднали на 70-годишен охранител, който бил на смяна в неделната вечер. Последвала 
схватка, след която пенсионерът бил приет в болница. Знае се, че той е със счупена ръка. В момента се преглеждат записите от камерите.
На въпрос на LIVENEWS дали наистина 6 човека го пазят пред дома му, Бареков обясни, че е наел физическа охрана след като бе нападнат в джипа си от гневни хора в Костинброд след разкритието, което направи за иззетите 350 000 фалшиви бюлетини в печатница „Мултипринт“ на общинския съветник от ГЕРБ Йордан Бончев и съпругата му Олга Бончева.
„Борисов може да ме убие и след три години за отмъщение. Не е задължително да е днес или утре. Той създаде обществена нетърпимост срещу мен, а аз виждам, че хората ме обичат и стоят зад мен. Но той насади омраза в тези, които още вярват на ГЕРБ“, заяви ТВ-водещият.
По думите на Бареков, бившият премиер има други проблеми за решаване, а не да съставя правителство на малцинството. „Той и Цветанов трябва да бъдат разпитвани за тази далавера. На този вот хората ясно показаха, че не искат ГЕРБ да управлява. С гласовете на една шеста от избирателите единственото правителство, което могат да съставят, е на шайка престъпници“, коментира Бареков.
Журналистът обясни, че не се е явил в ефир тази сутрин, тъй като е искал да се наспи и да си почине след изморителната работа
около отразяването на парламентарните избори и скандала в Констинброд. 
„Намирате ме на работното място. Ще продължавам да задавам неудобни въпроси. Един от тях е докога т.нар. „победители“ ще продължават да мълчат. Вече трети ден техните избиратели не могат да чуят нищо от ГЕРБ“, обясни в заключение Николай Бареков.
Burgasnovinite.bg