Красимир Аврамов – с нов модерен видеоклип, заснет в Киноцентъра (Видео)

Красимир Аврамов излизе на музикалния пазар с ново парче  и нов клип, който със сигурност отново ще разбуни духовете. В новия филмов клип, Човекът глас не само пее, но и демонстрира пантомимните си умения.

Сингълът носи името “Loving you this way” и е съвместен проект между певеца и Deep Zone, сниман е в Киноцентъра – сред нюйоркския декор в киностудио “Ню Бояна”, под продуцентството на Татяна Педерсън, която е пиар и наскоро доведе в България филмовата продукция „В името на краля 3”, с участието на звездата от „Бягство от затвора” – Доминик Пърсел, с режисьор Уве Бол.

Според клюка от снимачната площадка самият Краси Аврамов определял парчето като „компромис” от гледна точка на стиловите му предпочитания, но за всички останали членове на екипа точно в това се състояла и гаранцията за бъдещия успех на парчето: „То е супер комерсиално- точно според световните стандарти за диско денс!” Режисьор на видеото към “Loving you this way” е Момчил Александров, който има зад гърба си 24-годишен стаж в чужбина като главен оператор на испански кинопродукции, отличени с международни награди.

Момчил е режисьор и продуцент в “In frame production”. В клипа към „Loving you this way” участват 60 статисти, сред които ще забележим Мистър Менхънт 2012 – Даниел Георгиев. По време на снимките на снимачната площадка са били децата на загинали в акция полицаи, които малко преди това са участвали в мемориална церемония на територията на Киноцентъра, заедно с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. Въпреки лошото време клипът е бил заснет буквално шеметно, благодарение на желязната дисциплина на терена. 

Атанас Ненов
в. България СЕГА