4 жени изнасилили мъж в Торонто, съобщава полицията

Полицията съобщава, че четири жени са насилили сексуално 19 годишен младеж, след като са се запознали с него в нощен клуб в Торонто, докладват Toronto Globe и Mail.
На 31 март заподозрените предлагат да закарат мъжа в къщи, но вместо това го завеждат на паркинг, където полицията съобщава, че е бил нападнат. Жените са описани като бели, около 30 годишни, високи около 5 фута и 4 инча и около 200 паунда, съгласно няколко доклада. Носили са къси черни рокли и са били на високи токчета.
Властите не са оповестили подробности относно нападението и не са били извършени арести. Жертвата, която не е докладвала за това до 5 април няма наранявания, съобщава Toronto Sun.
Детективът към Полицейската служба в Торонто Шанън МакПарланд го похвалил за това, че е докладвал за престъплението. Къртис Ст. Джон от Male Survivor, организация, предлагаща подкрепа съобщава на Sun, че “както при нападения при жени, така и при мъже, хората се срамуват да кажат за случилото се и това води до мълчание от страна на жертвата.
Съгласно данните на националната мрежа за изнасилвания, насилие и кръвосмешение, 2.78 милиона американски мъже “са били жертва на сексуално изнасилване или насилие”.

Атанас Ненов
в. “България Сега”