Българка е звезда в Цирк дьо Солей!

Малцина знаят, че българка е една от големите звезди на най-полулярния цирк в света. Родните любители на това изкуство вече се докоснаха до магията на Цирк дьо Солей, който изнесе първия си спектакъл в столичната зала „Арена Армеец“.
27-годишната Гълъбина Каменова е единствената българка в трупата. Нашата акробатка се превъплъщава в една от ключовите роли на шоуто – тази на Роуз Бонбон. Тя участва в две от главните атракции – на руската люлка и китайските колони.
За Гълъбина Цирк Льо Солей е една сбъдната мечта. Тя се явява на кастинг преди 3 години и след като е одобрена животът й се преобръща. Става рано и си ляга късно през нощта, като обикаля с трупата най-невероятни места от земното кълбо.
 Най-много й харесва в Австралия, Нова Зеландия и Африка, но послеща рождения си ден на 24-и януари в Швеция, преди да дойде на родна земя. От 4 години живее с приятеля си Янив Габай, който е музикант.
Гълъбина започва да тренира спортна гимнастика в първи клас, а после записва скокове на минибатут. Използва всяко свободно време, за да се връща до България. Тук най-много обича домашната баница със сирене и червеното вино. През останалото време се налага да спазва сериозен хранителен режим.
ZASADA.BG