С уникалната диета на д-р Орбецова чистим организма и бързо топим килограми!

За да сме здрави и да се чувстваме добре, ако искаме да отслабнем, най-погрешното е просто да започнем някоя от многобройните диети из женските списания. Вярно е, че всяка от тях изглежда многообещаваща, но резултатите често са просто никакви.
В случая най-добрият вариант е да се погрижим цялостно за организма си като едновременно го пречистваме от вредните шлаки и токсини, и в същото време отслабваме. За тази цел е особено подходяща уникалната диета на известната д-р Орбецова, която е помогнала на не един и двама пациенти да се почувстват като преродени.
Д-р Орбецова съветва ако искаме да изчистим организма си и да стопим излишно тегло, за известно време да се откажем от храните, които натоварват тялото ни с много шлака и отпадъчни продукти. Такива са месото, яйцата, сиренето и млякото. Всички те съдържат в себе си сложни масти, които при топлинна обработка се увеличават неколкократно. Пушените, маринованите и пържените храни също спадат към тях.
„Ако за определен период от време се откажем от тези храни, то не само ще отслабнем, но и най-вече ще пречистим черния дроб, белия дроб, кожата и бъбреците си и то така, че резултатът ще бъде повече от осезаем. Ще почувстваме как дори ставите ни стават по-еластични“, съветва д-р Орбецова.
Специалистката съветва всеки сезон да си определяме период от време, в което да се храним единствено с растителни продукти, плодове и зеленчуци. Това може да бъде седмица или най-много месец, но ефектът върху тялото ни е гарантиран.
„Пийте много вода, много чай, а през останалото време се хранете със зеленчуци, риба, бобови култури, мед и жито. Много хора забравят сякаш за хранителните качества на житото, но по съдържанието си то е една от безценните храни за организма ни. Започнете този хранителен режим първоначално за една седмица, за да не стресирате организма си, ако не сте свикнали. С течение на времето сами ще усетите как удължавате срока на „диетата“ и без проблем ще я прилагате дори за месец“, обяснява известната д-р Орбецова.  

Източник: doctorbg.net