Краси Аврамов с рицарско видео на полуфинала на Евровизия

img

На 14 януари (сряда) Краси Аврамов представи за първи път пред публика най-новата си песен.

„Illusion” се класира директно за полуфинала на Евровизия, а на 14 януари премиерно беше показан и внушителният клип към нея. Сред множеството дошли да уважат Краси, който се завръща след дълго пребиваване в Щатите, бяха знаменитости като  Стефка Берова, златното момиче – художествената гимнастичка Бианка Панова, светският лъв Дим Дуков, тв звездата Драго Драганов, топ моделката Цеци Красимирова, Мишо Шамара, Цецо Елвиса, риалити героите Зейнеб от Биг Брадър и Станислав от Сървайвър, бизнесдамата Валя Червенякова, хитовият професор Юлиян Вучков и още наистина много.

Водеща на “рицарската” промоция беше Лара Береану, която сподели, че познава Краси от общите им студентски години, когато звездата все още не е била известна с характерното прозвище „Човекът-глас”, а напротив – бил „безмълвен мим” (Краси е дипломиран пантомим). Последва премиерата на „Illusion” и след неколкоминутното зрелище от екраните, всички ръкопляскания бяха за творческия екип. От сцената Краси призна, че идеята е изцяло на режисьора Валери Милев, който след като чул песента, решил, че това задължително ще бъде „мъжкарско видео”. Така и се е получило – в клипа има уникални масови и батални сцени, има еротика и любовни сцени, мистерия и неочакван край. Още едно от разкритията на вечерта беше и това, че освен Краси в главната роля, на лентата е запечатан и брат му! Това за обикновения зрител ще остане загадка – никъде не си проличава. Особено обаче се забелязват чарът и присъствието на главната женска героиня в „Illusion” – сексапилната Биляна Йотовска, която също лично присъства на промоцията в Bedroom.

Оказа се, че и миналогодишните фаворити на конкурса Евровизия са тук и то като специални гости – Deep Zone Project зарадваха гостите и с ремикс на „Illusion”! Партито продължи с ди джей програма с ремиски на любими български хитове.

Вдъхновяващата нова песен на Краси Аврамов, с която певецът се класира директно на полуфинала на престижния конкурс Евровизия, е резултат от усилията на звезден тандем от музиканти. В “Illusion” освен невероятните вокали на Красимир в стил “попера”, участват и виртуозният Теодосий Спасов (кавал), световно известната цигуларка Керън Бригс и народната певица Цветанка Варимезова от най-стария български ансамбъл за народна музика “Филип Кутев”.

Песента „Illusion”, микс между поп опера, фолклор и характерни вокали, е силна заявка от страна на певеца и продуцентите му за забележително и достойно представяне на държавата ни в европейския конкурс.

Kafene.bg