Българка стана 6-та на конкурса Мисис Свят 2016 в Китай

След  две седмици  силна конкуренция на бляскавото събитие – гала вечерта на Мисис Свят се проведе в Китай, където официално бе обявена най-красивата омъжена жена в света – Mrs. World 2016.
 
Представителки на 33 държави се състезаваха в балната зала на изискания Good view Hotel Tangxia в провинция Dongguan. Представителката на  Полша  спечели титлата, следвана от Америка, Корея и Канада, които влязоха в топ пет. На крачка от короната се размина и българската представителка Десислава Крайчева, която се нареди на почетното 6-то място.
 
“Ние сме много развълнувани за почетното 6-то място и се гордеем с постигнатото” сподели Анита Мейзер изпълнителен директор на конкурса за България, минути след финала на красивата надпревара.

Десислава Крайчева е родена в София, завършила е в университета “Св. Климент Охридски”, международно право, магистърска степен и на 34 години.
Живее и в Калифорния, където има къща на голф игрище в затворен охраняем комплекс.
В Лас Вегас се занимава с покупко-продажба на недвижими имоти.
Има и международен бизнес. Помага на нуждаещи се хора в затруднено здравословно състояние, по света и у нас. Тя е от борда на директорите и основателка на ” Volunteers for humanity”, занимаваща активно с благотворителност.
„За съжаление Деси неуспя да влезе в топ 5, но остана 6-та в света“, коментира пред българските медиите Анита Мейзер, която влезе в най-отговорната задача да координира всички участнички и всичко свързано около конкурса Director of pageant coordination.
„Собственикът на правата Дейвид Мармел остана изключително  впечатлен от нейната красота, стилно обличане, поведение и цялостното ѝ представяне. За жалост, Деси имаше много сериозна сценична треска и затова не успя да стане поне втора както първоначално се очакваше…”
Тя представи България на най-високо ниво и успя да покаже на света че има не само красота, но и всичко останало. Тя е един изключителен човек, бизнес дама с класа, поведение и достойна жена. Деси е омъжена за лекар от 13 години. Освен сериозните и бизнес ангажименти и допълнителното образование тук в Америка планира свой наследник.

Наско Лазаров,
за в. „България СЕГА“