Прогноза за 2016 година

Високосна година – трудна година. Ще има още военни огнища и много икономически проблеми. През годината ще се довършат две много важни научни открития, едното от които е труд от дълги години.
За България – предсрочни избори и отново манипулации. Предвиждам две смени на министри. Годината ще е белязана от самозабравили се политици. Ще бъдат разкрити два сериозни скандала в съдебната система. В основата на скандалите ще се разбере, че две имана с буквата „Ц” са организаторите. Корупцията ще е в апогея си. За съжаление българинът ще търпи отново. Икономическата криза ще расте от политически грешки. За мен 2016 година е година на постоянни грешки – икономика, съдебна система, здравеопазване, грешни решения… Ще се случат много неприятни моменти с емигрантите, ще има и жертва. Леко земетресение и наводнение през април. Ще има и протести, но без резултати. Много силно се е окупирала сегашната власт – икономика, банкова система, съдебна система, че няма дори и проблясък за промяна. Трансформация ще има през 2017–2018 година и то малка. За съжаление моите предвиждания за сериозна промяна са чак към 2023-2025година. Политикът Доган ще съумее да овладее партията си и членската си маса. Ще има преврати, за които не сме и мислили дори -президент, естествено Б.Б., но новият министър председател ще ни учуди много. Бум на катастрофи по пътищата и самоубийства.
За света – няма да има трета световна война, защото отдавна сме си в нея. Русия ще е на върха на политическата и военна мощ. Много от противниците  ще благодарят на руската мечка. Ще има три момента през годината на много голямо военно напрежение, което ще се овладее благодарение на Русия, Германия, Англия и Италия. За тези страни предвиждам и икономически подем. Сътресение в икономиката на Германия – Меркел слиза от политическата сцена. Тази година една държава ще излезе от Евросъюза и това ще е началото на края. Ще има две големи земетресения, както и две самолетни катастрофи (покосени от атентати). Единият самолет ще има синя линия във флага си. Много известна политическа фигура ще почине внезапно. За Америка предвиждам Х.Клинтън президент и след това лек подем в икономиката, но ще се премине през още една криза. Проблемите ще бъдат свързани с много противоречива политика. За целия свят проблема е в това, че няма единомислие. И тази година природата ще ни накаже по много жесток начин. През втората половина на годината ще се заговори много за пълният обрат на човечеството към неговото духовно начало. За успокоение на феновете на Шумахер както предвидих, че няма да си отиде от този свят, сега предвиждам за него стабилност и напредък. Силата на духът ни е най-голямата сила в живота ни.
 
Таня Георгиева
в. „България СЕГА“