Кой каза, че в Севлиево не се къпят?

Преди няколко дни премиерът на Република България отново ни озори с блестящото си красноречие  пред широката медийна трибуна, която  е винаги на негово разположение. Било е в Габрово.
„Желая ви да сте живи и здрави, сега отивам в Севлиево, защото там се оказва – да намериш изкъпан човек в Севлиево, не е лесна работа”.
С една дума тръгва човекът да къпе нас, севлиевци, зер той е, който всичко знае и всичко може, и без когото ние така и ще си погинат във воня и мърсотия.
С особено отвращение думите му бяха приети от севлиевки – за които от личен опит тук се знае, че са сред най-чистите и благоухаещи жени на света!  Нашите момичета му препоръчват да отиде като теляк във Факулето и Столипиново, където ще го посрещнат с голяма любов и доверие…
Няма съмнение, че бате Бойко, който единствен се справя с всичко в България – от футбола до атомните централи, след като изкъпе споменатия контингент, ще отиде и ще изоре безкрайната пустееща земя на България, ще вдигне стотици нови заводи и ще осигури работа за инженери и специалисти, а накрая и ще направи толкова много деца, че да не изчезне България в близките 25 години!
Нека да продължи както досега – от показно местенце до друго, от футболен мач с „Бистришките тигри” до многогодишните разправии със Станишев, от лентичка до лентичка, от една хвалба към друга и от правене на грешки от некомпетентност или по специална поръчка отнякъде до други – още по-смайващи… Нека продължи своята логорея с думи и надхитряне,  с хвалби и замазване… Нека! Но нека не идва повече в Севлиево да ни къпе!

Слави Севлиевски

Севлиево
Специално за „България Сега”