Лъжите на сатана – Божията истина Лъжа #5: Живей сега, няма утре

Всеки родител знае, колко е трудно да убедеш децата да мислят напред. Гледат телевизия, когато домашното чака. Играят компютърни игри, вместо да си пишат доклада. Нахвърлят се на нездравословната храна в 16,30, когато в 17,00 ги очаква чудесна вечеря. По подразбиране, позицията на човешкият мозък е да се грижи само за „точно сега“. Няма утре.

Възрастните имат същите изкушения, въпреки че, техните извъртания са станали малко по-изискани. Сатана смята, че е в негов интерес да държи главата ти надолу – да се грижиш само за стремежите си и за програмата си в момента. Използва десетки пристрастявания, за да ни държи разсеяни и опианени.

Ето истината: бъдещето наистина има значение. Царят Исус се завръща със святите Си ангели, за да отдели вярващите от невярващите. Да изчакваш до по-късно, за да слушаш Бог е равносилно на духовно самоубийство. Евреи 12:2 казва: „Да насочваме своя взор към Исус, Начинателя и Завършителя на нашата вяра“. Ако има нещо в живота ти, което те възпира от следването на Исус, отърви се от него. Утре идва скоро. Точно сега е твоето лично време на благодат да приветстваш Божията блага вест.

www.helpinghandsbulgaria.net

>

Уважаеми читатели на в. “България СЕГА”,

1. Присъединете се към нашите основни фейсбук групи:

Bulgarians in Chicago United | Обединени Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicagoUnited

Bulgarians in Chicago | Българи в Чикаго –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInChicago

Bulgarians in USA United | Обединени Българи в САЩ –
https://www.facebook.com/groups/BulgariansInUSAUnited

2. Харесайте нашата главна ФБ страница:
https://www.facebook.com/bulgariasega

Благодарим Ви!

КОМЕНТАРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here